Biri Löw’ü durdursun

Maç sırasında ilginç görüntüler veren Joachim Löw huyundan bir türlü vazgeçemiyor Sanal aleme de konu olan Alman teknik adam için doktor tavsiyesi yapanlar da var!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2016 Güncelleme 28 Haziran 2016, 00:00
Biri Löw’ü durdursun

İÇİNDEKİLER

Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw EURO 2016'nın fenomenleri arasına girdi! Kötü görüntü verme alışkanlıklarından bir türlü vazgeçmeyen Joachim Löw, burun karıştırma, elini pantolonuna sokup sonrasında koklama hareketlerine Slovakya maçında elini koltuk altına sokuk sonrasında koklama hareketini de ekledi!

TIBBİ DESTEK ALMALI
Alman teknik adam, bu hareketleriyle sosyal medyayı salladı. Birçok futbolsever artık Löw'un bu hareketlerinden kendisini sakınması gerektiğini söylerken, kimisi de "Herhalde aşırı konsartrasyondan kendisinin nerde olduğunu unutuyor. Doktor yardımı alması gerekir" tavsiyesinde bulundu.


Kartvizitinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Joachim Löw'ün bu görüntüleri onun kariyerine ve klasına hiç yakışmıyor. Ama bir türlü çare bulunamadı!

ÜLKESİNDE DE TEPKİ VAR
Löw'ün bu hareketleri ülkesi Almanya'da da tepki uyandırdı. Ancak kimse de bu sebepten dolayı Joachim Löw'ün milli takımı bırakmasından yana değil. Alman teknik adamın en son Slovakya'yı 3-0 yenerek çeyrek finale çıktığı maçta elini koltuk altına soktuktan sonra koklaması Alman basınında da yer aldı. Almanlar, "Löw'ün bu hareketlerini biz biliyoruz. Alıştık. Ama alışmayanyar var. Löw biraz dikkatli olmalı" dediler.




ESKİDEN DE VARDI! ŞİMDİ ABARTMIŞ
Löw'ün bu hareketleri kendisinin teknik direktörlüğünü beğenen kitleleri de hayretler içerisinde bırakmaya devam ediyor. Fenerbahçeliler, "Bu tür hareketleri Fener'i çalıştırdığı dönemde de yapardı. Şimdi daha da abartmış. Herhalde çevresinde kendisini uyaran yok" dediler.