Gazi'nin fırtınası

Gazi Koşusu’nu Ahmet Güzelocak’ın sahibi olduğu, Ahmet Çelik’in jokeyliğini yaptığı “Graystorm” adlı safkan kazandı. Graystormu’n sahibi Ahmet Güzelocak, 2 milyon 129 bin lira para ödülünün sahibi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2016 Güncelleme 27 Haziran 2016, 01:03
Gazi’nin fırtınası

İÇİNDEKİLER

At yarışlarında 90. Gazi Koşusu'nu Ahmet Güzelocak'ın sahibi olduğu, Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı "Graystorm" kazandı. "Graystorm"un sahibi Ahmet Güzelocak'a kupayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik verirken, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise atın antrenörü Mehmet Yücel'e ödülünü sundu. Jokey Ahmet Çelik ise ödülünü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı takdim etti. "Graystorm"un sahibi Ahmet Güzelocak, yarış ikramiyesi ve kaydiye ücretleriyle 2 milyon 129 bin lira para ödülünün de sahibi oldu.

İKİNCİ OLAN TEMSİL'E 540 BİN TL
Koşuda ikinci olan "Temsil"in sahibi A. Melih Kura 540 bin lira para ödülü kazanırken, üçüncü "Cooger"ın sahibi Eray Hazar 270 bin, dördüncü "Victory Is Ours"un sahibi Yıldırım Gelgin de 135 bin lira para ödülü elde etti.



BAKANLAR DA DEV YARIŞI İZLEDİ
Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da izlediği yarışlar da heyecan en üst düzeydeydi.



ÜST ÜSTE İKİ ŞAMPİYONLUK
Graystorm'un jokeyi Ahmet Çelik iki sezon üst üste Gazi Koşusu'nu kazandı. Ahmet Çelik, geçen yılki yarışı 'Renk' isimli safkan ile kazanmıştı. Bu yıl da rakiplerini geride bırakan Çelik, hem önemli bir gelirin sahibi oldu hem de tarihe geçti. Kupa seramonisinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç başarılı jokey Ahmet Çelik'e kupasını verdi.



GÖZDE SANCI