Sneijder Inter’e telefon açtı

Wesley Sneijder Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini’ye sürpriz bir telefon açtı. Ücretinde indirime hazır olduğunu söyleyen Hollandalı yıldız daha önce oynadığı Inter’de forma giymek istediğini söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2016 Güncelleme 26 Haziran 2016, 09:44
Sneijder Inter’e telefon açtı

İÇİNDEKİLER

BİR süredir Galatasaray'da kalıp kalmayacağı tartışılan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi eklendi. Bu seferki iddia İtalyan medyasından geldi...
Calciomercato.com ve Sky Sport Italia'da yer alan haberlere göre Sneijder, Galatasaray'dan ayrılmak için girişimlere başladı. Galatasaray'da birlikte çalıştığı Roberto Mancini'yi telefonla arayan Hollandalı futbolcu, transfer tekliflerine açık olduğunu ifade ederek, Inter yönetiminin isterlerse kendisiyle yeniden temasa geçebileceğini bildirdi. Sneijder'in ayrıca aldığı ücrette de indirim yapmaya hazır olduğunu söylediği iddia edildi. Sneijder, daha önce forma giydiği Inter takımında önemli başarılara imza atmış bir oyuncuydu.
INTER'DE TÜM KUPALARI KALDIRMAYI BAŞARDI
2009/10 sezonunda Inter'in İtalya Serie A ve İtalya Kupası'nın yanında Şampiyonlar Ligi'ni de kazanmasında büyük rol oynayan Sneijder, teknik direktör Jose Mourinho'nun vazgeçilmezleri arasındaydı. Daha sonra ise Inter'in maddi problemleri sebebiyle Sneijder'den maaşında indirim yapması istenmiş Hollandalı bu teklifi kabul etmeyince de 7,5 milyon Euro'ya Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.