Çifte bomba Pazdan & Gomez

Beşiktaş yönetimi uzun süredir peşinde olduğu Gustavo Gomez için Lanus’la anlaşmaya vardı... Arjantin kulübüne 4 milyon Euro ödeneceği öğrenildi. İkinci stoper transferi için de düğmeye basan yönetim, Kamil Glik'in partneri Pazdan'da karar kıldı. Tecrübeli futbolcu bugün İsviçre maçında izlenecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2016 Güncelleme 25 Haziran 2016, 01:05
Çifte bomba Pazdan & Gomez

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon şampiyon olmasına rağmen savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş en önemli soruna çözüm buluyor... Bu bölgeye iki takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Gustavo Gomez'i imza noktasına getirdi. Marsilya formasını giyen N'Koulou'nun 2.5 milyon Euro imza parası ve 2.5 milyon Euro garanti ücretten vazgeçmemesi üzerine, Gomez üzerinde yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, bu transferi bitirme aşamasına geldi. Menajeri İstanbul'a davet edilen genç oyuncu "Kulübüm Lanus'a Avrupa'ya gitme talebimi ilettim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok istiyorum" dedi. Beşiktaş'ın Gomez'in bonservisi için kulübü Lanus'a 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

PAZDAN'IN BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO
BEŞİKTAŞ'ın stoper transferindeki ikinci hedefi ise Michal Pazdan... Yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilen Kamil Glik'in Polonya Milli Takımı'ndaki partneri olan tecrübeli futbolcu Legia formasını giyiyor. Beşiktaşlı yetkililerin bugün Polonya'nın İsviçre ile oynayacağı maçta Pazdan'ı çıplak gözle izleyeceği öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcunun bonservisinin 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

TAM BİR SAVAŞÇI RUH
EURO 2016'nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Pazdan, Polonya defansında mücadeleci futboluyla alkış aldı. Savaşçı bir ruhu olan Pazdan'a sosyal medyada tam not verildi.