Jordan Lukaku bombası

Fenerbahçe, Belçika Milli Takımı kadrosunda yer alan genç sol bek ile anlaşmak üzere... Arsenal, Watford ve Southampton’ın da talip olduğu genç oyuncu, Türkiye’ye gelmeye daha sıcak bakıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2016 Güncelleme 23 Haziran 2016, 00:59
Jordan Lukaku bombası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Caner Erken'i Inter'e verdikten sonra savunmanın soluna aradığı ismi buldu... Sarı-Lacivertliler, Belçika'nın Oostende takımında forma giyen 21 yaşındaki sol bek Jordan Lukaku ile anlaştı... Menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerilen Lukaku'nun da Türkiye'ye gelmeyi çok istediği biliniyor. Hatta genç oyuncunun Türkiye'ye çok sık geldiği ve burada arkadaşları olduğu öğrenildi. Türkiye'yi Belçika'da her fırsatta öven ve arkadaşlarına anlatan Lukaku'nun Fenerbahçe maçlarını da daha önceden izlediği bildirildi. Fenerbahçe Yönetimi önümüzdeki günlerde resmi yazışmaları tamamlayıp Lukaku'yu renklerine katacak. Sürati ve top tekniğiyle Fenerbahçe'nin aradığı sol beklerden olan genç oyuncu Belçika Milli Takımı ile Euro 2016 kadrosunda yer alıyor.

BABASI GENÇLERBİRLİĞİ'NDE FORMA GİYDİ
Lukaku'yu sadece Fenerbahçe takip etmiyor... İngiliz kulüpleri de 21 yaşındaki başarılı sol bek için can atıyor. Arsenal, Watford ve Southampton kulüplerinin de Lukaku için önümüzdeki günlerde ciddi girişimlerde bulunacağı biliniyor. Fenerbahçe transferde bir adım önde gibi görünüyor. Çünkü Lukaku'yu her konuda ikna etmiş durumdalar. Babası olan Roger Lukaku da eski bir futbolcu. Üstelik forvet olan baba Lukaku, 1996-1997 sezonunda Gençlerbirliği forması giydi.