İmzanın bedeli 40 milyon lira

Sarı-Kırmızılılar, Serdar Aziz’in bonservisi için Bursaspor’a 4.5 milyon Euro’nun yanı sıra Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım'ı bonservisiyle verecek. Ayrıca milli futbolcuya 4 yılda 8 milyon Eruo ödenecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2016 Güncelleme 23 Haziran 2016, 01:02
İmzanın bedeli 40 milyon lira

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonun ilk önemli hamlesini yaparak Bursaspor'dan Serdar Aziz'i renklerine bağlayan Galatasaray dün milli futbolcu için imza töreni düzenledi... TT Arena'daki törende Başkan Dursun Özbek de yer aldı. Kendisini 4 yıllığına Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan imzayı atan Serdar Aziz, "Benim için harika bir gün. Çok mutluyum. Dünya devi bir kulüpte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hedefleri büyük olan bir insanım ve elimden geleni Galatasray için vereceğim. Bundan sonra ki süreçte büyük hedeflere ve şampiyonluklara koşacağız. Başkanımız bu transferle çok yakından ilgilendi. İnşallah hayırlısı olur. Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi büyük etken. Başka kulüplerden de teklif aldım ama bu önemli değil önemli olan burada olmam. Burada olduğum için ben ve ailem çok mutluyuz. Fatih Terim'le transfer için görüşmem olmadı" dedi.

TRANSFER GENEL OLARAK MEMNUNİYET YARATTI
Serdar Aziz'in Galatasaray'a transferi genel olarak memnuniyet yaratırken, maliyet ise büyük tartışmaları beraberinde getirdi. Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki stoperin bonservisi için Bursaspor'a tam 4.5 milyon Euro ödeyecek. Galatasaray yönetimi, Serdar Aziz'le de 2 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve Bilal Kısa da bonservisiyle verildi. Böylece maliyet 40 milyon liraya dayandı.


Serdar Aziz parçalı formasını giydi ve 4 yıldızlı Galatasaray logosunun önünde işle böyle gururla poz verdi.