Yeni hocaya ne gerek var

Yönetim toplantısında Başkan Dursun Özbek’e, “Riekerink takımı tanıyor. Üstelik geçen sezon ne yaptığı ortada. Bizi toparladı. Onu bırakmayalım” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2016 Güncelleme 20 Haziran 2016, 00:00
Yeni hocaya ne gerek var

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da hocü düğümü çözülmek üzere... Ancak sürpriz bir şekilde... Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli'nin ardından takımın başına getirilen Riekerink yeni sezonda da görevinin başında olabilir. Sarı-Kırmızılı Yönetim önceki gün yaptığı toplantıda bu konuyu ciddi ciddi gündeme taşıdı... Bazı yöneticilerin Riekerink ile devam edilmesi yönünde oy kullandığı öğrenildi. Bu yöneticilerin Başkan Dursun Özbek'e, "Başkanım, Riekerink takımı çok iyi tanıyor. Geçen sezon Denizli'den sonra göreve geldi ve yaptıkları ortada. Bir taktik anlayışımız var. ne oynadığımızı biliyoruz... Bizi toparladı. Onu bırakmayalım" dediği bildirildi. Bu gelişme üzerine Başkan Özbek'in düşünmek için süre istediği öğrenildi.

TARAFTARLAR ONU SEMPATİK BULUYOR
Jan Olde Riekerink, geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli'den görevi aldıktan sonra takımı toparladı ve sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile tamamladı. Yöneticilerden bazıları da Hollandalı hocanın bu krediyi hak ettiği görüşünde. Sosyal medyadaki Galatasaray taraftarlarının çoğunluğu da Jan Olde Riekerink'i sempatik buluyor. Hatta taraftarlar yeni sezona onunla başlanması gerektiğini vurguluyor.