Luis Ibanez an meselesi

Siyah-Beyazlı yönetim Luis Ibanez için daha önce teklif ettiği rakamı 3 milyon Euro’ya çıkardı. Sırbistan kulübü 4 milyon Euro’da diretiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2016 Güncelleme 20 Haziran 2016, 00:00
Luis Ibanez an meselesi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sol bek transferinde gözünü Luis Ibanez'e çevirdi... Gelecek sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek savunmayı güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim stoper arayışlarının yanı sıra sağ ve sol bek için de temaslarını sürdürüyor. Sağ bekte Gökhan Gönül için gün sayan yönetim sol bek pozisyonu için Sırp takımı Kızılyıldız'da forma giyen Luis Ibanez'i bitirmeye çalışıyor. Sol bek olduğu halde geçen sezon 9 gol, 14 asistle oynayan tecrübeli oyuncunun kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Bu oyuncu için Kızılyıldız'la masaya oturan yönetim daha önce teklif ettiği 2.5 milyon Euro'yu 3 milyon Euro'ya çıkardı. Sırp kulübünün bu rakam karşısında 4 milyon Euro talep ettiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi bu rakamı çok bulurken görüşmeleri aralıksız sürdürüyor. 2 kulübün orta noktada buluşmasının an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında.

LUIS IBANEZ'DE PÜRÜZ ÇIKARSA 3 ADAY DAHA VAR
Beşiktaş Yönetimi'nin Teknik Direktör Şenol Güneş'in özellikle istediği Arjantinli futbolcuyu bitirmek için yeni bir teklif sunmasının an meselesi olduğu belirlendi. Luis Ibanez'i İtalya, İngiltere ve Fransa'dan da birkaç kulübün izlediği ve Kızıl Yıldız ile bu kulüplerin dirsek teması içinde olduğu öne sürüldü. Siyah-Beyazlı yönetimin Luis Ibanez dışında daha önce listeye giren Aleksandar Kolarov, Emmanuel Mas ve Henri Bedimo üzerinde durduğu ancak öncelikle Arjantinli oyuncunun durumuna odaklandığı öne sürüldü.