Büyük hedef Pato

Chelsea ile kiralık sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Pato’nun menajeri Kia Joorabchian’la temasa geçen Fenerbahçe yönetimi teklifini resmi olarak iletti... Joorabchian'dan "Chelsea'deki durumumuz 1 hafta içinde netleşecek" yanıtını alan Sarı-Lacivertliler eğer ayrılık kararı çıkarsa Brezilyalı Pato için girişimlere hız verecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2016 Güncelleme 20 Haziran 2016, 07:53
Büyük hedef Pato

İÇİNDEKİLER

UEFA ile yaptığı FFP anlaşmasına rağmen taraftarları heyecanlandıracak bir transferin peşinde koşan Fenerbahçe'nin hedefini TAKVİM açıklıyor.. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler, kiralık olarak Chelsea formasını giyen Alexandre Pato'nun peşinde... Uzun süredir Brezilyalı forvetle yakından ilgilenen Fenerbahçe yönetimi, ara transfer döneminde de bir hamlede buluşmuş fakat Chelsea'nin araya girmesiyle görüşmeler tıkanmıştı. Sarı-Lacivertliler'in önceki gün Pato'nun menajeri Kia Joorabchian ile yeniden temasa geçtiği öğrenildi. Oldukça olumlu geçen görüşmede Joorabchian'ın Fenerbahçeli yöneticilere, "Şu an Chelsea'deki durumumuz belirsiz. Kiralık sözleşmemiz 30 Haziran'da sona eriyor. Birkaç gün içinde net bir şeyler söyleyebilirim. Eğer Pato, Chelsea'de devam etmeyecekse Fenerbahçe iyi bir seçenek olabilir" yanıtını verdiği belirlendi.

CORINTHIANS'LA SÖZLEŞMESİ DE ARALIK'TA BİTİYOR
Chelsea'nin kararını beklemeye başlayan Sarı-Lacivertliler eğer ayrılık kararı alınırsa hemen girişimlere hız verecek. Bu durumda yeniden Corinthians'a dönecek olan 26 yaşındaki Sambacı'nın Brezilyalı kulübüyle sözleşmesi de aralık ayında sona erecek. Bu nedenle Fenerbahçe düşük bir bonservis ücretiyle transferi bitirebilecek. Şu ana kadar takımdan ayrılan futbolcular nedeniyle maaş bütçesinde 20 milyon Euro açan yönetim, Pato'ya istediği parayı ödeyebilecek durumda.
YILDIZI YENİDEN PARLADI
Milan'daki müthiş performansının ardından kariyeri düşüşe geçen Pato, Corinthians'ta yeniden kendine geldi. Brezilyalı forvet ardından kiralık olarak Chelsea'ye gitti.
KADERİ BELLİ OLUYOR
İngiliz
basını, Pato'nun Chelsea'de kalıp kalmayacağının birkaç gün içinde belli olacağını yazdı. Gazetelere göre Brezilyalı forvet, Conte'nin planlar arasında yok.