Sürpriz aday Roncaglia

Defansa takviye için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Arjantin Milli Takımı’nın stoperi Facundo Roncaglia’yı renklerine katmaya hazırlanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2016 Güncelleme 19 Haziran 2016, 01:14
Sürpriz aday Roncaglia

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Skrtel ve Maicon'dan sonra bir stoperi daha listesine aldı. Bruno Alves ve Ba'nın yerine iki stoper alacak olan Sarı-Lacivertliler Copa America'da Arjantin Milli Takımı'nda forma giyen Facundo Roncaglia'yı için harekete geçti. En son Fiorentina'da oynayan ve şu anda sözleşmesi bittiği için serbest kalan Roncaglia, Copa America için ABD'de bulunuyor. 29 yaşındaki stoperle, her konuda anlaşma sağlandığı ifade edildi.

YILLIK 1.7 MİLYON EURO
Arjantinli stoperle 2+1 yıllık anlaşma yapılacağı ve kendisine yıllık 1.7 milyon euro garanti para verileceği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A'da Genoa'dan Fiorentina'ya kiralanan 29 yaşındaki oyuncu, 33 resmi maçta forma giydi ve gösterdiği etkili performansla Arjantin Milli Takımı'na tekrar seçildi. Bonservisi elinde olan Facundo Roncaglia, 12 kez Arjantin Milli Takımı'nda görev yaptı.

SKRTEL DE BİTMEK ÜZERE
Martin Skrtel ve Maicon ile de görüşmelerin oylumlu geçtiği ancak Slovak futbolcunun bir adım önde olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin ilk 11'de oynatmayı düşündüğü Skrtel için her türlü fedakarlığı yapacağı ifade edildi. Slovak futbolcunun da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtildi. Skrtel'in menajeri İngiliz basınına "Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakınız. Ancak başka takımlar da teklif yaptı" demişti. Sarı-Lacivertliler'in Skrtel'e Euro 2016 sonrası imza attırması bekleniyor.