Gökhan’a bombardıman

Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasındaki gerilim başka bir boyut aldı. Gökhan dün menajeri Ahmet Bulut’u koruyan bir açıklama yaptı. Fener milli futbolcu için sert bir bildiri yayınladı: "Gökhan bize kalmak istediğini söyledi. Biz de özür dile kal dedik. Ancak sonra 3 gün süre istedi. Biz kendisine seni kim tehdit ediyor? Biz seni koruruz dedik. Artık Gökhan sussun..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2016 Güncelleme 17 Haziran 2016, 00:00
Gökhan’a bombardıman

İÇİNDEKİLER

Gökhan Gönül dün menajeri Ahmet Bulut'u koruyan bir açıklama yaptı. "Bu iddiaları kimler ortaya atıyor biz gayet iyi biliyoruz" diyerek Fenerbahçe'yi hedef aldı. Fenerbahçe de dün sert bir bildiri yayınladı. Açıklamada "Kendisi ile yapılan görüşmelerde; Gökhan Gönül, kariyerine kulübümüzde devam etmek istediğini, menajeri Ahmet Bulut'un kendisini yanlış yönlendirdiğini, Bulut ile arasında herhangi bir menajerlik sözleşmesi bulunmadığını, Fenerbahçe'ye dönüşüne müsaade edildiği takdirde boş sözleşmeye bile imza atacağını Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım'a ifade etmiştir" denildi.

GÖKHAN'A SORULAR!
Gökhan'a "Özür dile ve kal" denildiğini ancak yıldız futbolcunun 3 gün süre istediği belirtilerek, şu açıklama yapıldı: "Bizimle irtibat kuran Gökhan Gönül değil midir? Boş mukaveleye imza atmak isteyen kendisi değil midir? Başkanımız kendisine 'Seni kim tehdit ediyor. Biz seni koruruz' demiş midir? Euro 2016'da mücadele eden milli takımımızın akıbetini gözeterek, konuyla ilgili yaşanan son derece çirkin olayları kamuoyuna açıklamamakta kararlıdır. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. Ama o bunun değerini bile- medi..."