Kod adı gurbetçi avı!

UEFA ile yapılan anlaşma sonrasında gözünü yıldız adaylarına diken Fenerbahçe yönetimi, özellikle Almanya’da kapsamlı araştırmalar yapıyor. İlk planda 6 isim gözlem altına alınmış durumda... Bu isimlerin kulüpleri ve aileleri ile temasa geçen yönetim, transfer için önemli bir bütçe ayırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2016 Güncelleme 01 Haziran 2016, 06:45
Kod adı gurbetçi avı!

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon başında transfere için ayırdığı astronomik bütçeye rağmen beklediğini bulamayan Fenerbahçe yönetimi gözünü genç yeteneklere dikti. Sarı-Lacivertliler, Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük destek verdiği 'gurbetçi projesi'ni hayata geçirmiş durumda. Almanya'da oynayan genç yetenekleri gözlem altına alan Fenerbahçe, şu ana kadar 6 isim belirlemiş durumda. Alınan bilgilere göre bu isimler, Stuttgart'tan Mert Püsküllü, Okan Turp ve Yusuf Baran, Borussia Dortmund'tan Emre Aydınel, Schalke 04'ten Okan Yılmaz ve Mainz'dan Ersel Albayrak. Sarı-Lacivertliler 6 isimle ilgili olarak çok geniş kapsamlı araştırmalar yaparken, hazırlanan raporlar da Başkan Aziz Yıldırım'a da gönderilmiş durumda.
HEM KASETTEN HEM ÇIPLAK GÖZLE İZLENDİ
Fenerbahçe bu 6 futbolcunun hem kulüpleri hem de aileleriyle temasa geçerek transfer için de düğmeye bastı. Scout departmanının sorumlusu Kemalettin Şentürk'ün yaşları 15 ile 16 arasında değişen genç yıldız adaylarını hem kasetlerden hem de çıplak gözle izlediği öğrenildi. Bu proje için çok önemli bir bütçe ayıran Fenerbahçe, gözlem altına alan 6 isimden en az 4'ünü kulübe kazandırmayı planlıyor
FATİH TERİM'İN DE GÖZÜ 6 İSMİN ÜZERİNDE!
Belirlenen isimler, Terim'in de oyuncu havuzunda yer alıyor...
Fenerbahçe'nin gözlem altına aldığı 6 yıldız adayı, Fatih Terim'in de dikkatini çekmiş durumda. Bu isimlerden sadece Yusuf Baran şu anda Ay-Yıldızlı formayı giyiyor.
​İŞTE FENERBAHÇE'İN 6 GÖZDESİ:

Mert Püsküllü (Stuttgart-Orta Saha-16)
Stuttgart U17 takımında forma giyiyor. Almanya'nın U15 ve U16 kategorilerinde de görev yaptı. Her iki ayağını da çok iyi kullanıyor.

Okan Turp (Stuttgart-Defans-16)
Stuttgart U16 takımında forma giyiyor. Savunmanın her bölgesinde görev yapabiliyor. O da şu anda Almanya formasını giyiyor.

Yusuf Emre Baran (Stuttgart-Forvet-16)
Stuttgart U16 takımında forma giyiyor. TFF'nin çabaları sonrasında Ay-Yıldızlı takıma kazandırıldı. 2 milli maçta oynadı ve 1 gol attı.

Emre Aydınel (Dortmund-Orta Saha-16)
Borussia Dortmund U17 takımında forma giyiyor. Forvet ve forvet arkasında görev yapıyor. Almanya U15 takımının kadrosunda yer alıyor

Okan Mete Yılmaz (Schalke-Forvet-15)
Schalke U17 takımında forma giyiyor. Forvet ve her iki kanatta da oynayabiliyor. Çok süratli, yüksek top tekniği ile dikkat çekiyor

Ersel Albayrak (Mainz-Forvet-16)
Mainz U17 takımında forma giyiyor. Sakarya'lı bir ailenin çocuğu. Forvet ve forvet arkasında görev yapabiliyor. Uzaktan şutları çok etkili