Küçük Simeone bombası

Portekiz’in O Jogo gazetesi, sezonu Banfield’da kiralık geçiren ve bonservisi River Plate’te olan Giovanni Simeone için Galatasaray’ın devrede olduğunu yazdı. 20 yaşındaki forvet sürati ile ön plana çıkıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2016 Güncelleme 31 Mayıs 2016, 00:00
Küçük Simeone bombası

İÇİNDEKİLER

UEFA'dan aldığı Avrupa'dan men cezası nedeniyle transferde çok dikkatli hareket eden Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi... Sarı-Kırmızılı yönetimin, Atletico Madrid'i çalıştıran Diego Simeone'nin oğlu Giovanni ile ilgilendiği iddia edildi. Portekiz'in ünlü O Jogo gazetesinin haberine göre Galatasaray, bonservisi River Plate'te olan 20 yaşındaki forvet oyuncusu için temaslarda bulunuyor. Haberde, Sarı- Kırmızılılar'ın Giovanni Simeone'nin menajeri Leo Rodriguez ile temasa geçtiği belirtilirken, bu transfer için Benfica'nın da devrede olduğu kaydedildi. Arjantinli oyuncunun serbest kalma bedeli 8 milyon Euro. Sezonu Banfield'da kiralık olarak geçiren Simeone 27 maçta 9 gol kaydetti. Tangocu sürati ve bitiriciliği ile tanınıyor.

İSMİ FENERAHÇE İLE DE ANILMIŞTI
GIOVANNI Simeone'nin adı ara transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılmıştı... River Plate alt yapısında adını duyuran Arjantinli futbolcu, 1 yıllık Banfield macerasının ardından yeniden takıma geri döndü. Arjantin U20 takımının da formasını giyen Simeone, 12 maçta attığı 10 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. İspanyol basını geçtiğimiz günlerde, Diego Simeone'nin oğlunu Atletico Madrid'e aldıracağını yazmıştı.