Emre Mor savaşı

Ezeli rakipler Danimarkalı Agger’in ardından bu kez de Emre Mor için karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın Karadağ ile oynadığı özel maçta herkesi büyüleyen Emre Mor için Beşiktaş ve F.Bahçe devreye girdi. 2 kulüp genç oyuncunun menajeriyle temasa geçerken sıcak saatler yaşanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2016 Güncelleme 31 Mayıs 2016, 00:00
Emre Mor savaşı

İÇİNDEKİLER

Emre Mor A Milli Takım'ın Karadağ ile oynadığı maçta gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çekti. Etkili futboluyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Emre Mor bir anda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın radarına girdi. 2 kulüpte dün hareketli saatlerin yaşandığı öğrenildi. Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın Emre Mor'un menajeriyle bir ön görüşme yaparak oyuncunun durumunu sorduğu belirlendi. Emre Mor ile bir süredir ilgilenenen Beşiktaş'ın bu oyuncunun fiyatının artmasından çekindiği ortaya çıktı. Beşiktaş'ın menajerinin ardından Emre'nin kulübü Nordsjaelland'e teklif sunacağı ve futbolcuyu renklerine bağlamak için şartlarını zorlama kararı aldığı öğrenildi. Bu oyuncu için Beşiktaş daha önce en fazla 1 milyon Euro vermeyi düşünürken Danimarka kulübünün Emre için en az 3 milyon Euro talep edeceği iddia

EMRE MOR'U BİTİRME GÖREVİ ALİ YILDIRIM'IN
Beşiktaş Emre Mor'u bitirme uğraşı verirken F.Bahçe de bu oyuncu için tüm şartları zorlama kararı aldı. Sarı-Lacivertli yöneticilerden Ali Yıldırım'ın da Emre Mor'un menajeriyle görüşerek teklifte bulunduğu belirlendi. Bu oyuncuyu Beşiktaş'a kaptırmak istemeyen F.Bahçe Nordsjaelland ile hafta içinde masaya oturacak. 2 kulüp dışında Emre'ye Avrupa'dan birçok kulübün talip olduğu biliniyor.

EMRE'NİN SOL AYAĞI RAKETTEN FARKSIZ
Geleceği çok parlak olarak gösterilen futbolcuların başında gelen Emre Mor Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyiyor. Futbola Danimarka'da Lyngby takımında başlayan 18 yaşındaki futbolcu forvetin dışında sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Sol ayağını raket gibi kullanan genç futbolcu 2013 yılının Aralık ayında 16 yaşındayken Fransa'nın St. Etienne takımı tarafından denemeye alındı. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Emre adam eksiltme özelliğinin yanı sıra uzaktan şutlarıyla da dikkat çekiyor. Sürati ve tekniğiyle göz dolduran Emre takımının da gözbebeği durumunda.

ETKİLEYİCİ BİR PERFORMANS
Türk Milli Takımı'nın EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Karadağ'ı 1-0 yenmesi UEFA'nın sitesinde de haber oldu. UEFA, "Türkiye Karadağ karşısında son dakikada galibiyet aldı" başlığı atarken Emre Mor'dan da övgüyle bahsetti. UEFA, Emre Mor'un etkileyici bir performans sergilediğini özellikle vurguladı.

UMARIM FRANSA'YA GİDERİM
Karadağ maçında ilk kez A Milli formayı giymesine rağmen oynadığı futbolla herkesi mest eden Emre Mor, EURO 2016'ya gitme konusunda umutlandı. Genç oyuncu, "Fransa'ya gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum ama umutluyum" diye konuştu.

GÜVENİM TAM
Emre Mor kendisini sürekli geliştirdiğini ifade ederek, "Kendime güveniyorum" dedi.