Eliyle pasta yedirdi

Türkiye Kupası zaferiyle birlikte derin bir ‘oh’ çeken Başkan Dursun Özbek uçakta coştu. Futbolcularla birlikte tezahürat yapan Özbek, kesilen pastayı teknik direktör Riekerink’e elleriyle yedirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2016 Güncelleme 28 Mayıs 2016, 00:00
Eliyle pasta yedirdi

İÇİNDEKİLER

Türkiye Kupası zaferi, eleştiri oklarının hedefindeki Başkan Dursun Özbek'e de derin bir 'oh' çektirdi. Dönüş yolculuğu sırasında kesilen pastayı elleriyle teknik direktör Jan Olde Riekerink'e yediren Özbek oldukça neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Futbolcularla birlikte tezahürat yapan Başkan Dursun Özbek ardından takıma takıma kısa bir konuşma yapan Özbek, "İnşallah 1 yıl sonra şampiyonluk pastasını da keseceğiz" diye konuştu.

BİZ FİNALLERİN TAKIMIYIZ
Futbolculara verdikleri mücadele için de teşekkür eden Başkan Özbek, "Kupayı alacağımızdan hiçbir kuşkum yoktu. Çünkü Galatasaray her zaman finallerin takımı olmuştur. Siz de bu ge- leneği sürdürdürüz" dedi.

AKADEMiYE GERi DÖNECEK
Mustafa Denizli'nin ardından geçici olarak takımın başına geçen Riekerink sezonun bitimiyle asıl görevine geri dönecek. Hollandalı futbol adamı, Galatasaray Akademi'nde genç yeteneklekle ilgilenecek.