Kartal'dan Fransa çıkarması

Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları PSG’li sağ bek Van der Wiel ve Lyon’lu Ghezzal’i bitirmek için apar topar Fransa’ya gitti. Bonservisi elinde olan Wiel yeşil ışık yaktı. 1 sene daha sözleşmesi olan Ghezzal için de görüşmelere hız verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 00:30
Kartal’dan Fransa çıkarması

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş savunmasını sağlama almak istiyor... Geçen sezon takımın en zayıf halkası olarak görülen defansı güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetimden dün sürpriz bir atak gerçekleşti. Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları Fransa'nın başkenti Paris'e giderek burada PSG'nin Hollandalı savunma oyuncusu Van der Wiel ve Lyon'lu kanat oyuncusu Raccid Ghezzal için temaslarda bulundu. PSG ile sözleşmesi sona eren Van der Wiel'in menajeriyle görüşen Erdal Torunoğulları'nın resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı. İkili arasında görüşmelerin sürdüğü ve Hollandalı futbolcuda çok önemli ilerlemelerin sağlandığı gelen bilgiler arasında.

SKRTEL İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
BU arada yönetici Erdal Torunoğulları'nın Lyon'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Raccid Ghezzal için de nabız yokladığı belirlendi. Futbolcuyla anlaşan Torunoğulları'nın Lyon'u ikna etmeye çalışacağı öne sürüldü. Bu arada Liverpool'la 2 yıllık sözleşmesi olduğu halde takımdan ayrılmak isteyen Slovak yıldız Skrtel için de görüşmelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında.