Düşeni de şampiyonu da hakemler belirledi

Düşeni de şampiyonu da hakemler belirledi. Fırat Aydınus ile Halis Özkahya bu sene şampiyonluğumuzu engelledi. Yine söylüyorum biz şike yapmadık. Ama Galatasaray hep yapıyor. Strum Graz maçını izleyin. Şikeyi orda görürsünüz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 01:27
Düşeni de şampiyonu da hakemler belirledi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Kupası'nı Galatasaray'a kaptırdıkları final maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Bu sene Türkiye'de şampiyonu da, küme düşeni de, orta sıraları da hakemler tayin ettiler. Mete Kalkavan, Ali Palabıyık iyi hakem diyorduk, onlar da kendini bir başka görmeye başladı. Bir kurallar var. İndim aşağıya söyledim yüzüne, ikinci devre değişti. Fırat Aydınus ile Halis Özkahya bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi. Başakşehir maçında penaltı var, vermiyor. Ne hale geldik? Adam bana küfür ediyor, 'Şike yapsana, şike yapsana', ben şike yapmadım. Strum Graz maçının sonunu bir izleyin, şike ne demek görün. Ben şike yapmadım, ama Galatasaray her zaman şike yapıyor. Beni nereye verirlerse versinler. Adam olsunlar, terbiyeli olsunlar! Beni daha fazla konuşturmayın, altından kalkamazlar" dedi.

GELİŞİGÜZEL TRANSFER YOK. PEREIRA KALACAK
FENERBAHÇE'NİN önümüzdeki sezon yapacağı transferler ve teknik direktör Pereira'nın durumu ile ilgili bir soruya da cevap veren Yıldırım, şu ifadeleri kullandı. "Pereira'nın sözleşmesi var. Oturup konuşup yeni sezonunun planlamasını yapacağım. Pereira'nın bir yere gittiği yok. Öyle gelişi güzel transfer de olmayacak. UEFA ile anlaşma yaptık. Dikkatli olmamız gerekiyor. Takıma gerekli takviyeleri yapacağımız planlamaya göre gerçekleştireceğiz"