Cimbom’dan çifte zafer

Kupayı kazanamaması durumunda Avrupa’dan 2 yıl uzak kalacak olan Cimbom böylece cezasını 1 yıla indirdi. Aslan F.Bahçe’ye bu sezon hiç mağlup olmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 01:20
Cimbom’dan çifte zafer

İÇİNDEKİLER

Galatasaray kötü geçen sezonu Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek bir nebze olsun unutturdu. Kupayı kazanamaması durumunda Avrupa Kupaları'ndan 2 yıl uzak kalacak olan Sarı-Kırmızılı takım böylece Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle bu tehlikeden de kurtulmuş oldu. Böylece Cimbom gelecek sezon Avrupa'da yer almayarak cezasını doldurmuş olacak. Galatasaray için Avrupa kupalarından 2 yıl uzak kalmak maddi açıdan da büyük bir zarara uğramak anlamını taşıyordu. Böylece Cimbom bu tehlikeden kurtuldu.

KÖTÜ GEÇEN SEZONU UNUTTURMUŞ OLDULAR
Galatasaray bu sezon ligde yaşadığı hüsranın ardından Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu kupayla kapatmanın mutluluğunu yaşadı. Geçen sezon da Bursaspor'u finalde devirerek kupayı müzesine götüren Sarı-Kırmızılı takım böylece başarısız geçen sezona rağmen kupa şampiyonu olarak kayıtlara geçti. Ligde bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı 2 maçta da rakibiyle berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım final maçında Sarı-Lacivertli takımı devirerek bu sezon rakibi karşısında mağlubiyet almamış oldu.

YARSUVAT TARAFTARLA MAÇI İZLEDİ
G.Saray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat Antalya'da oynanan Türkiye Kupası maçını Doğu Tribü'nün alt bölümünde taraftarlarla birlikte izledi. Eski başkan Yarsuvat büyük bir heyecan yaşarken golden sonra taraftarla birlikte çok büyük bir sevinç yaşadı.

KUPA BİZİM İÇİN TESELLİ OLDU
Galatasaray'ın başarılı kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. Bu maçın kendileri açısından ne kadar önemli olduğunu bilerek maça çıktıklarını söyleyen Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Avrupa cezasını 1 yıla indirmek ve de sezonu kupayla kapatma açısından önemliydi. Finalleri iyi bitiriyoruz" dedi.

GALATASARAY DURAN TOPLARI ÇOK SEVİYOR
Galatasaray bu sezon başarısız bir sezon geçirmesine rağmen duran toplarda çok büyük bir başarı gösterdi. Sarı-Kırmızılı takım Süper Lig'de 69 golden 20'sini duran toptan bulurken bu alanda zirveye yerleşti. Sarı-Kırmızılı takım dün de Fenerbahçe karşısında duran toptan gol bulurken bu alanda rakipsiz olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

KARABORSA BİLETLER TAVAN YAPTI
Galatasaray ile F.Bahçe arasında oynanan kupa maçında biletler günler öncesinden tükendi. Ancak karaborsada biletlerin 250 TL'ye kadar satıldığı görüldü. Karaborsa bilet sattığı tespit edilen bazı kişiler ise yakalanarak soruşturma başlatıldı.