Gökhan Töre’ye 15 milyon euro

Ada’nın önde gelen yayın organlarından The Sun, West Ham’ın Töre için tam 12 milyon Pound’u (15 milyon Euro) gözden çıkardığını yazdı. Gözler “Gökhan’ı 100 milyon Euro’ya satarım” diyen Başkan Orman’da.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2016 Güncelleme 25 Mayıs 2016, 01:40
Gökhan Töre’ye 15 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif üstüne teklif yağıyor... Chelsea'nin Oğuzhan Özyakup'a talip olduğunun iddia edilmesinin ardından dün de Ada basınından gündeme bomba gibi düşecek bir haber yer aldı. Ülkenin en ciddi yayın organlarından The Sun, West Ham United'ın Gökhan Töre için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı. Haberde, İngiliz ekibinin teknik direktörü Slaven Bilic'in transfer için çok ısrarcı olduğu ve teklifin daha da yukarı çekilebileceği vurgulandı. Bu sezon Şenol Güneş'le sorun yaşayan Gökhan Töre'nin Premier Lig'de oynamaya çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında... Ada basınındaki flaş iddianın ardından tüm gözler Başkan Fikret Orman'a çevrilmiş durumda. Orman geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Gökhan Töre için sorular bir soruya, "100 milyon Euro verirlerse onu satabilirim" ifadesini kullanmıştı.

YÖNETİM GÖRÜŞMELERİ AĞIRDAN ALIYOR!
West Ham United'ın teklifinin resmi olarak kulübe ulaşmasının ardından Başkan Orman'ın nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu. Orman'ın ekonomik sıkıntılar nedeniyle 20 milyon Euro'luk bir teklife 'evet' diyebileceği, teknik direktör Şenol Güneş'in de Aras Özbiliz'in takıma katılacak olması nedeniyle Gökhan'ı gözden çıkarabileceği iddia ediliyor. Beşiktaş yönetiminin, Euro 2016'da Gökhan'ın fiyatını artırma ihtimaline karşın transferi ağırdan aldığı da belirtiliyor.

HAYALİ GERİ DÖNMEK!
Bir dönem Chelsea formasını giyen Gökhan Töre verdiği bir röportajda en büyük hayalinin Premier Lig'e geri dönmek olduğunu söylemişti.