Ve Gomez 'varım' dedi

Beşiktaş’ta Gomez konusunda hareketli dakikalar yaşanıyor. Alman futbolcunun takımda kalmaya yeşil ışık yakması üzerine yöneticiler derin bir nefes aldı. Gomez'in Fiorentina ile görüşüp kendisine kolaylık sağlanmasını isteyeceği öğrenildi. Bu aşamanın ardından Fikret Orman ve Torunoğulları devreye girecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2016 Güncelleme 24 Mayıs 2016, 01:40
Ve Gomez ’varım’ dedi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta bir süredir geleceği belirsiz olan Mario Gomez'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Siyah-Beyazlı takımda attığı 26 golle gol krallığı apoletini takan Alman futbolcu son dönemlerde yaptığı açıklamalarla kalacağı yönünde önemli sinyaller vermişti. Beşiktaş Yönetimi EURO 2016'da fiyatının yükseleceğini düşünerek Mario Gomez'le bir an önce anlaşmak isterken Alman futbolcu çok büyük bir aksilik olmadığı taktirde Beşiktaş'ta kalacağını söyledi. Mario Gomez'in Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmede olumlu mesajlar vermesi çok büyük sevinç yaşattı. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim bugün ya da yarın Alman futbolcuyla bir görüşme daha gerçekleştirerek detayları masaya yatıracak. Bu zirveye Başkan Fikret Orman'ın da bizzat katılarak Mario Gomez'le enine boyuna değerlendirme yapacağı öne sürüldü.

YÖNETİM FIORENTINA İLE MASAYA OTURACAK
Beşiktaş'ta kalmak istediğini ileten Alman yıldız, bunun için ise ilerleyen haftalarda bonservisi elinde bulunan İtalyan ekip Fiorentina Kulübü ile görüşme gerçekleştirecek ve kendisine kolaylık sağlanmasını isteyecek. Gomez'in yapacağı görüşmenin ardından Beşiktaş'ın da devreye girmesi bekleniyor. Başkan Fikret Orman'ın Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları ile birlikte Fiorentina'lı yöneticilerle masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.

BU sezon attığı 26 golle Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok büyük pay sahibi olan Gomez'in takımda kalmak istediği ortaya çıktı. Bu gelişme yönetimde mutlulukla karşılandı.