Kupasız bitirmek bize yakışmaz

Pereira, takımın üzerindeki moralsizliği ve ölü toprağını atmak için büyük çaba sarfediyor. "Kupasız bitirmek bize yakışmaz" diyen Portekizli "Varınızı yoğunuzu bir 90 dakikaya sığdırın" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2016 Güncelleme 24 Mayıs 2016, 01:23
Kupasız bitirmek bize yakışmaz

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu kupayla tamamlamak istiyor. Ancak takımdaki moralsizliğin ve birçok futbolcunun sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle oluşan belirsizliğin farkında olan teknik direktör Pereira zihinleri kupa finaline yoğunlaştırmak için büyük bir çaba sarfediyor. Her fırsatta futbolcularıyla iletişim kurmaya çalışan Portekizli teknik adamın tek korkusu eksik motivasyonla final maçına çıkmak. Bu durumu bertaraf etmek isteyen Pereira önceliği taktikten ziyade motivasyona veriyor.

UZATMALARI VE PENALTILARI DÜŞÜNMEYİN
Futbolcularıyla dün yarım saat kadar süren bir toplantı gerçekleştiren Pereira, "Şampiyon olamadık. Bunu kabullendik ama bir sezonu kupasız kapatmayı kabullenmeyelim. Biz iyi bir takımız ve sezonu kupasız tamamlamak bize yakışmaz. Kupa finalinde varınızı yoğunuzu 90 dakikaya sığdırmanızı istiyorum. Uzatmaları ve penaltıları düşünmeyin. Kazanın ve kupayı alın" dedi.

FENERBAHÇE'YE 3 MÜJDE BİRDEN GELDİ!
SAKATLIKLARI nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Robin Van Persie, Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba'nın takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik direktör Vitor Pereira'yı mutlu etti. Kjaer'in savunmanın göbeğinde Alves ile birlikte yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Pereira kupa finalinde santrfor olarak Fernandao ile Van Persie'den birisini tercih edecek.

NANİ YİNE FORVET ARKASI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Volkan Şen ve Alper'i kanatlarda, Luis Nani'yi ise forvetin hemen arkasında görevlendirmeyi planlıyor


SAMANDIRA'DA MİNİK İSTİLA!
FENERBAHÇE'NİN dünkü antrenmanını bir grup minik taraftar da takip etti. Can Bartu Tesislari'ndeki antrenmanın ardından Sarı-Lacivertli futbolcularla bir araya gelen minikler bol bol imza topladılar ve fotoğraf çektirdiler