Cimbom'dan çifte atak

Cimbom Rodallega için Akhisar’a 2 milyon Euro ile birlikte Donk’u teklif etti. Kasımpaşa’nın 5 milyon Euro istediği Eren Derdiyok için de 3.5 milyon Euro’luk bir rakam sunuldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2016 Güncelleme 24 Mayıs 2016, 01:14
Cimbom’dan çifte atak

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde gözünü forvete çevirdi... Başkan Dursun Özbek ve Sarı-Kırmızılı yönetimin bu sezon lige damgasını vuran Akhisarlı Hugo Rodallega ve Kasımpaşalı Eren Derdiyok için yoğun çaba harcadığı ortaya çıktı. Gelecek sezon sadece lig ve kupada mücadele edecek olan Galatasaray Avrupa'dan 1 ya da 2 sezon mahrum kalacak. Bu nedenle Başkan Dursun Özbek'in ligi kazanacak bir kadro kurmak için harekete geçtiği ve iki golcüyü transfer ederek takımı güçlendirmek istediği öne sürüldü. Eren Derdiyok için yönetim 3.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Ancak Kasımpaşa'nın 5 milyon Euro'dan kapı açması şu aşamada Sarı-Kırmızılı yönetim için handikap oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon Hoffenheim'dan 2.5 milyon Euro'ya takıma katılan Eren Derdiyok bu sezon çıktığı 32 karşılaşmada 14 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.

KOLOMBİYALI OYUNCU 37 MAÇTA 21 GOL ATTI
Hugo Rodallega, Eren Derdiyok'un aksine fizik konusunda daha eksik olmasına rağmen hızı ve çalım özelliği ile ön plana çıkıyor. Kolombiyalı oyuncu bu sezon çıktığı 37 karşılaşmada 21 gol, 1 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üstüne çekti. 30 yaşında 1.80 boyundaki başarılı santrfor için Akhisar 3.5 milyon euro isterken Cimbom Donk ile 2 milyon Euro'luk bir rakam teklif etti