Luce haftaya geliyor

Galatasaray, Mircea Lucescu ile Türkiye Kupası sonrası bir araya gelecek. Rumen hoca, Sarı-Kırmızılı yönetimle 27 Mayıs’ta tüm şartları konuşacak. Eğer anlaşma sağlanırsa hemen göreve başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2016 Güncelleme 23 Mayıs 2016, 00:00
Luce haftaya geliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Yönetimi teknik direktör sorununu çözmek için Türkiye Kupası finalini bekliyor. Başkan Dursun Özbek perşembe günü Antalya'da yapılacak final sonrası cuma günü Lucescu ile masaya oturacak. Rumen teknik adamın Dursun Özbek'in İstanbul Balmumcu'daki otelinde yeri bile ayrıldı. Rumen hoca ile yapılacak görüşmede tüm şartların masaya yatırılacağı ifade edildi. Galatasaray'ın UEFA cezası nedeniyle Lucescu'nun kafasında bazı soru işaretleri olduğu belirtildi. Eğer Galatasaray'ın kupayı kazanamaması durumunda Sarı- Kırmızılı kulübün cezası 2 yıla çıkacak. Rumen hocanın bu durumdan çok rahatsız olduğu ifade edildi. Eğer anlaşma sağlanması halinde Rumen teknik adamın hemen göreve başlayacağı iddia edildi.

MUHALEFET SEÇİM İÇİN BASTIRIYOR
Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nı kazanamaması ve Lucescu ile anlaşamaması halinde Sarı- Kırmızılı yönetim şu an takımın başında bulunan Riekerink ile bir yıl daha devam edecek. Ancak böyle bir durumda Sarı-Kırmızılı camia Dursun Özbek'e seçime gitmesi için baskı yapacak. Başta Faruk Süren, Ahmet Özdoğan, Adnan Öztürk gibi isimlerin Galatasaray'da seçim istemesi ve gerekirse imza toplayacaklarını açıklaması kongre olasılığını artırıyor.

ŞAMPİYONLUK ONUNLA KOLAY!
Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Lucescu'nun tekrar Sarı-Kırmızılı takıma gelmesi için büyük bir baskı var. G.Saraylı taraftarlar onunla şampiyonluğun çok kolay geleceği görüşünde.