O kupa Florya’ya gelecek

Selçuk İnan ve Sneijder, “Bu kötü tablodan biz sorumluyuz. Galatasaray Avrupa’dan 2 sene uzak kalamaz. Canımızı dişimize takıp Fener’i yenmeliyiz” dediler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2016 Güncelleme 21 Mayıs 2016, 00:00
O kupa Florya’ya gelecek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray önümüzdeki perşembe günü Fenerbahçe ile bir kupa finalinden fazlasını oynayacak. Ligde 5. sırayı Osmanlıspor'a kaptırarak UEFA'nın verdiği cezayı çekme şansını yitiren Aslan'ın tek bir ihtimali var: Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi devirmek. Sarı-kırmızılı futbolcular, Kayseri karşılaşmasındaki farklı galibiyet sonrası Osmanlı'nın Akhisar'ı yendiğini haberini alınca yıkıldılar. Jan Olde Riekerink bu anlarda 'güçlü bir lider' olmadığı için sazı eline alan isimler kaptanlar Wesley Sneijder ve Selçuk İnan oldu. İki kaptan soyunma odasında "Bu sene camiayı çok üzdük. Bu kötü tablodan biz de sorumluyuz. G.Saray, Avrupa'dan 2 sene uzak kalamaz. F.Bahçe ile oynayacağımız finali mutlaka kazanmalıyız. Şimdi herkes burada söz versin. O gün herkes canını dişine takıp oynayacak" ifadelerini kullandı. Selçuk İnan ve Sneijder'in sözlerin ardından tüm futbolcular iki kaptanı alkışladı ve F.Bahçe'yi yeneceklerinin sözünü verdi.

DENAYER SORU İŞARETİ
Galatasaray'da kupa finali öncesinde Denayer'in forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor. Kayserispor maçı öncesinde ısınırken belinde ağrı hisseden başarılı stoperin durumunun bugün netlik kazanabileceği öğrenildi. Denayer'in Fenerbahçe'ye karşı kas gevşetici iğne ile oynayabileceği fikri kulübe yakın kayneklerden genelen haberler arasında.

CEYHUN İÇİN YEŞİL IŞIK YANIYOR
Hannover ile olan sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam'ın Galatasaray'a geri dönebileceği öğrenildi. Başarılı futbolcuyu Bursaspor ve Başakşehir'in de istediği, yurt dışıdan da tekliflerin olduğu ifade edildi.