Tek çare Fenerbahçe

Cimbom, renkdaşı Kayseri’yi Sinan (3), Selçuk İnan, Podolski ve Bilal ile farklı geçti. Ancak bu 5.’lik için yetmedi. Osmanlı'nın Akhisar'ı yenmesiyle 6.'lıkta kalan G.Saray, cezasının 2 yıla çıkmaması için kupayı almak zorunda.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2016 Güncelleme 20 Mayıs 2016, 01:54
Tek çare Fenerbahçe

İÇİNDEKİLER

Galatasaray son hafta Kayserispor'u evinde 6-0 yendi. 1 yıl Avrupa yasağı cezası olan Cimbom, ligi 6. bitirdi ve Avrupa dışında kaldı. 11. dakikada ceza yayı çizgisinin hemen gerisinde topla buluşan Sneijder'in şık ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Podolski, penaltı noktası üzerinde sol ayağının dışıyla yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi. 26'da Yasin Öztekin sağ kanattaki Sinan Gümüş'e uzun bir pas attı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Sinan topu sol ayağına alıp şutunu çekti, kaleci Abdulaziz Demircan'ın müdahalesine rağmen top filelerle buluştu. 45'te soldan ceza sahasına giren Podolski topu yerden Sinan Gümüş'ün önüne bıraktı. Sinan'ın sol ayağıyla vuruşunda top ağlara gitti. 58'de Podolski ceza sahasına koşu yapan Bilal Kısa'ya pasını çıkardı. Bilal sert ve düzgün bir şut çıkardı ve topu ağlara gönderdi: 4-0.

GALATASARAY SON MAÇTA ADETA GOL OLUP YAĞDI!
62'de Yasin'in ceza sahasına havalandırdığı topa Selçuk İnan vurdu ve skoru 5-0 yaptı. 69. dakikada sol kanattan atağı sürükleyen Lukas Podolski son çizgiye inip yerden içeri çevirdi, Sinan Gümüş bekletmeden vuruşunu yaptı ve takımının 6. golünü attı. Sinan Gümüş hat-trick yaptı. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'i 6. sırada tamamladı. Eğer Galatasaray Türkiye Kupası'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yenemezse bu yıl Avrupa'ya katılamayacak ve UEFA'dan aldığı ceza 2 yıla çıkacak.