Fener’de mafya isyanı

Fenerbahçe’yi finalde doğrayan Sloven hakem Damir Javor’un, CSKA’nın oynadığı VTB Ligi’nde düdük çalması taraftarları isyan ettirdi... Haberi TAKVİM'den öğrenen Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyadan skandala büyük tepki gösterdi. ULEB'i şikayet için kampanya başlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2016 Güncelleme 18 Mayıs 2016, 02:29
Fener’de mafya isyanı

İÇİNDEKİLER

THY Euro Lig finalinde Rus ekibi CSKA Moskova'ya hakem skandalı sonrasında yenilen Fenerbahçe'de tepkiler büyüyor... TAKVİM'in önceki gün ortaya çıkardığı gerçekler sonrasında Sarı-Lacivertli taraftarlar ULEB'e karşı büyük bir protestoya hazırlanıyor. Fenerbahçe'yi finalde katleden Sloven hakem Damir Javor'un aynı zamanda CSKA'nın mücadele ettiği VTB Ligi'nde düdük çalması ve maç içinde Kalinic'e saldıran VTB CEO'su Kushchenko'dan maaşını alması tepkileri daha da artırdı. Dün sosyal medya TAKVİM'in manşetini konuşurken, Fenerbahçeli taraftarlar ULEB'e karşı harekete geçti. ULEB'le mail ve faks yoluyla temasa geçen Sarı- Lacivertliler, tepkilerini yükses sesle dile getirdiler.

FENERBAHÇE KOMPLOYA KURBAN GİTTİ
Sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, Fenerbahçe'nin tam bir komploya kurban gittiğini belirten Sarı-Lacivertli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin de tepkisiz kalmaması gerektiğini ifade etti. Fenerbahçeli taraftarların ULEB'e tepkisinin önümüzdeki günlerde daha da artması ve kulübün de bu organizasyona dahil olması bekleniyor. ULEB'in tepkisinin ne olacağı ise merak konusu.

İŞTE ULEB'iN İLETİŞİM BİLGİLERİ
FAKS: 00 34 93 418 23 94 TELEFON: 00 34 93 417 24 04 EMAİL: contact@uleb.com



SON ANA KADAR SAVAŞTIK
Fenerbahçe, Berlin'deki Euroleague final-four finalinde hakemin skandal yönetimine rağmen son ana kadar savaştı. Hakem adil olsayı kupa Türkiye'ye gelecekti.

RUS milyarderler F.Bahçe-CSKA Moskova maçını en önden izledi... Rus milyardelerin paralı maşası hakem Javor ise sahada temsilcimizi doğradı