Fener artık ona emanet

Teknik direktör Vitor Pereira ile büyük bir olasılıkla yolları arayacak olan Fenerbahçe yönetimi kolları sıvadı. Listesinde birçok hoca adayı bulunan Aziz Yıldırım'ın dünyaca ünlü bir antrenörle anlaştığı iddia ediliyor.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 17 Mayıs 2016, 10:49
Fener artık ona emanet

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, G.Birliği maçı sonrası basın toplantısında sarı-lacivertli takımda kalma yönündeki isteğini tekrarladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın da Portekizli hoca ile devam etmeye meyilli olduğu yönünde çok sağlam bilgiler geliyor.


HEMEN KOLLAR SIVANACAK
Ancak yönetim içinden bazı isimler Pereira ile yolların ayrılması taraftarı... Konu, bu akşamki yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak. Pereira ile 'devam' kararı alınırsa yeni sezon planlamalarına hemen başlanacak. 'Ayrılık' kararı çıkarsa, yeni teknik direktör için hemen kollar sıvanacak.


MADRİD'DE BULUŞTULAR
Manchester City ile yollarını ayıracak olan Manuel Pellegrini, adaylar arasında ilk sıralarda yer alıyor. 62 yaşındaki Şilili çalıştırıcı ile gayriresmi ollardan da olsa ilk temas sağlandı bile...



Fenerbahçe adına devreye giren bir Türk menajerin, Pellegrini'nin temsilcisi Jesus Martinez ile Madrid'de bir görüşme gerçekleştirip görüş alışverişinde bulunduğu ortaya çıktı.


'BALANTA'YI DA GETİRİRİM'
Pellegrini için aracı olan, Feghouli transferine de yön verdiği belirtilen Türk menajerin, sarı-lacivertli yönetime Kolombiya Milli Takımı'nın defans oyuncusu Eder Balanta'nın transfer edilmesi önerisi getirdiği belirlendi. Daha önce G.Saray ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği 23 yaşındaki sol stoperin, "Simon Kjaer'e ideal bir partner olur" diyerek sarı-lacivertlileri etkilemeye çalıştığı vurgulandı. Sol bekte oynama tecrübesi de olan Balanta'nın Arjantin'in River Plate takımı ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor