Galatasaray 5.’liğe inandı

Galatasaray, Akhisar Belediye’yi deplasmanda Selçuk İnan’ın iki penaltı golüyle geçti. Son hafta, Osmanlı puan kaybeder, Aslan da kazanırsa Avrupa vizesi alınacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2016 Güncelleme 16 Mayıs 2016, 01:40
Galatasaray 5.’liğe inandı

İÇİNDEKİLER

G.Saray deplasmanda Akhisar'ı 2-1 yenerek 5.'lik için dev bir adım attı. 10. dakikada Rodallega, rakibi Hakan Balta'dan sıyrıldıktan sonra yerden vuruşunu yaptı. Muslera iyi uzanarak topun kaleye gitmesini engelledi. 37'de Akhisar Bld.Spor gole çok yaklaştı. Carole'ün hatasıyla rakip ceza alanı içerisinde, altı pasın hemen gerisinde topla buluşan Ahmet Cebe'nin sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top yandan oyun alanını terk etti.

KAPTAN SELÇUK İNAN BAŞROLDE
45'TE Yasin'in ortası Douglao'nın eline çarptı. Hakem penaltıyı verdi. Penaltıyı Selçuk İnan gole çevirdi. 59'da ise ceza sahası içinde Ahmet Cebe elle oynayınca hakem bir kez daha penaltı verdi. Selçuk İnan penaltıyı yine gol yaptı. 90+5'te Akhisarlı Dogulao maçın skorunu belirledi.

OYUNCULARIM ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİ
Galatasaray Teknik Direktör Riekerink, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Kazandığımız için çok mutluyum. Son haftaya iddiamızı taşıdık" dedi.

PODOLSKİ'NİN YERİNE UMUT BULUT
Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a konuk olan Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, son oynadıkları Beşiktaş maçından farklı olarak cezalı Podolski'nin yerine Umut Bulut'a şans verdi.

AVRUPA BİLETİ ALACAĞIZ
Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, Akhisar Belediye galibiyetin sonra yaptığı açıklamada, "Akhisar deplasmanında iyi mücadele ettik. Karşılığını da kazanarak aldık. Son hafta Avrupa vizesi alacğız" şeklinde konuştu.

DURSUN ÖZBEK TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
G.Saray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de müsabakayı takip etti. Başkan Özbek'in 90 dakikayı izlerken bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.