Kaptan gemiyi terketmedi

Milli futbolcunun menajeri aracılığıyla, Burak Yılmaz’ın formasını giydiği Beijing Gouan’dan çok cazip bir teklif aldığı öğrenildi... Fakat Selçuk İnan, tercihini Galatasaray’da kalmaktan yana kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2016 Güncelleme 13 Mayıs 2016, 00:00
Kaptan gemiyi terketmedi

İÇİNDEKİLER

Zaman zaman Galatasaraylı taraftarlarla karşı karşıya gelmesine rağmen, adını kulübün efsaneleri arasına yazdıran Selçuk İnan'la ilgili gizli kalan bir gerçeği TAKVİM ortaya çıkardı... Alınan bilgilere göre, Burak Yılmaz'ı kadrosuna katan Beijing Gouan bu transferden kısa bir süre sonra, golcü futbolcunun en yakın arkadaşı olan Selçuk İnan'a da teklif götürdü. Selçuk'u sezon bitiminde transfer etmek isteyen Çin kulübünün oldukça yüksek bir rakamı da gözden çıkardığı öğrenildi. Fakat Selçuk'un bir kaptana yakışacak tavır sergileyerek teklifi hiç düşünmeden geri çevirdiği öğrenildi. Milli futbolcunun menajeri aracılığıyla gelen teklife, "Ben Galatasaray'ın kaptanıyım. Hiçbir yere gitmem" yanıtını verdiği öğrenildi.

LEICESTER CITY'Yİ DE GERİ ÇEVİRMİŞTİ
Selçuk İnan sezon başında da mucize bir şekilde Premier Lig şampiyonu olan Leicester City'den gelen transfer teklifini geri çevirmişti. 5 yıldır Galatasaray formasını giyen 31 yaşındaki futbolcunun 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Selçuk İnan, sözleşmesi bitiminde futbolu bırakarak Galatasaray'da antrenör olarak kariyerine devam etmeyi planlıyor.

REKORLARI ALT ÜST ETTİ
Selçuk Beşiktaş derbisinde oynayarak 5 sezon üst üste 40 maçı geçen ilk Galatasaraylı futbolcu olma başarısını göstermişti.