Florya alev alev

Galatasaray’da parasızlık nedeniyle huzursuzluk artıyor. Yönetim futbolcu alacakları ve kredi borçlarını ödemek için kaynak arıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2016 Güncelleme 11 Mayıs 2016, 01:08
Florya alev alev

İÇİNDEKİLER

Galatasaray maddi olarak büyük bir girdabın içersine girdi. Ligde zor günler yaşayan Sarı-Kırmızılı takımda yönetim de köşeye sıkışmış durumda. Futbolcuların alacakları ve kredi borçları başta olmak üzere vadesi gelen borçlar için 40 milyon dolar acil paraya ihtiyaç olduğu öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in maddi sıkıntıdan kurtulmak için kaynak arayışlarına hız verdiği gelen bilgiler arasında. Bazı bankalarla görüştüğü öne sürülen Dursun Özbek'in henüz kulübü rahatlatacak parayı bulamadığı belirlendi. Bu nedenle Galatasaraylı futbolcuların huzursuz olduğu ve yönetimden paralarının bir an önce ödenmesini istediği öne sürüldü. Özellikle yabancı futbolcuların yönetimle görüşerek bu konudaki huzursuzluklarını dile getirdiği ortaya çıktı.

SPORTİF AŞ'NİN ZARARI ARTIYOR
Galatasaray'da futbolcu- teknik kadro ücretleri, personel, deplasman, Florya masrafları gibi kalemleri içeren futbolu ilgilendiren giderler 31 Aralık 2013'te 290.6 milyon TL idi. Bu rakam 31 Aralık 2015'te ise 377 milyon TL'ye yükseldi. Başkan Dursun Özbek'in "Sportif AŞ kâr edecek" demesine karşın açıklanan 9 aylık bilançoya göre zararın 53.8 milyon Euro olduğu öğrenildi. Bu durum camiada huzursuzluğa yol açarken muhalefetin eleştirilerini her geçen gün artırdığı öne sürüldü

SNEİJDER BAŞI ÇEKİYOR
Cimbom'da paralarını alamayan futbolculardan özellikle yabancıların çok rahatsız olduğu ortaya çıktı. Sneijder'ın bu durumdan çok şikayetçi olduğu ve yönetimle görüştüğü belirlendi.

TELLES'İN DURUMU HALA BELİRSİZ
Inter'in Caner ile anlaştığı bu yüzden Telles için opsiyon hakkını kullanmayacağı iddiaları üzerine Telles'in menajeri, "Telles kalmak istiyor. 25 Mayıs'a kadar süre var" dedi.

GELiR KALEMLERİ YOK OLDU!
G.Saray ligde kalan iki maçı da galibiyetle tamamlarsa maksimum alabileceği para 21.45 milyon TL Sadece ligde aldığı kötü sonuçlardan 9.75 milyon TL zarar etti.

EN BÜYÜK DARBE AVRUPA'DAN
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıkmadan 19 milyon Euro kazanan Cim- Bom, en büyük gelir kaybını Avrupa'da yer alamayacak olmasından yaşayacak.