Kader günü 26 Mayıs

Galatasaray eğer F.Bahçe’ye mağlup olur kupayı alamazsa, taraftar ile muhalefetin hedefindeki Özbek seçim kararı alacak ve aday olmayacak. Kulislerde konuşulanlara göre, kupa zaferi gelirse Başkan Özbek yine seçim kararı alacak.. . Ancak bu kez yeni bir yönetim kurup aday olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2016 Güncelleme 10 Mayıs 2016, 00:00
Kader günü 26 Mayıs

İÇİNDEKİLER

Son yılların en kötü sezonlarından birisini yaşayan Galatasaray'da tüm gözler Başkan Dursun Özbek'e çevrilmiş durumda... Camiadan gelen 'istifa et' baskılarına şu ana kadar kulaklarını kapatan Özbek'in alacağı kararda Ziraat Türkiye Kupası finalinin büyük rol oynayacağı belirtiliyor. Eğer Galatasaray finalde Fenerbahçe'ye yenilir ve Avrupa cezası iki yıla çıkarsa Başkan Özbek'in genel kurul kararı almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda Özbek'in seçimde aday olması da beklenmiyor. Alınan bilgilere göre Galatasaray, Türkiye Kupası'nı kazansa bile çok büyük eleştiriler alan Başkan Dursun Özbek seçime gidecek. Fakat kupa zaferi nedeniyle Özbek'in yeniden aday olacağı belirtiliyor.

ÖZBEK KULİS ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Başkan Özbek seçime girme kararı alması halinde yönetimini de baştan aşağıya değiştirecek. Şimdiden kulis çalışmalarına başlayan Özbek'in önemli isimlerle görüştüğü belirtiliyor. Mayıs ayınca olağanüstü seçime gidilmesi halinde başka hangi isimlerin aday olacağı da merak konusu. Geçtiğimiz seçimde son anda adaylıktan çekilen Adnan Öztürk'e camiadan büyük destek olduğu konuşuluyor.

CAMİANIN BASKISI BÜYÜYOR
Bu sezon yaşanan büyük başarısızlığın ardından camianın büyük bir kısmı Başkan Dursun Özbek'in istifa etmesini istiyor. Muhalefetten çok ağır eleştiriler alan Özbek'in nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.