Lucescu kararını verdi

Bu sezon 5 teknik adamla çalışan ancak bir türlü huzur bulamayan Galatasaray'da Mircea Lucescu defteri yeniden açıldı.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 06 Mayıs 2016, 11:17
Lucescu kararını verdi

İÇİNDEKİLER

Sarı-kırmızılı yönetimi umutlandıran, taraftarları coşturan haber Ukrayna'dan geldi. Galatasaray'ın son dönemde birkaç kez kapısını çaldığı ama bir türlü dönmeyi ikna edemediği 71 yaşındaki Lucescu ile Shakhtar Donetsk'in yolları ayrıldı. Ukrayna basını, yeni bir yapılanma sürecine giren Donetsk'in Lucescu dönemine nokta koyduğunu ve Dnipro'yu çalıştıran Markeviç ile anlaştığını duyurdu.

RAZVAN'LA MI GELECEK?
Galatasaray, başta Sampaoli, Favre ve Schaff olmak üzere birçok teknik adamla temas kurarken yapılan görüşmelerden bir sonuç alınamamıştı. Hem iddialı bir kadro kurmak isteyen ama bütçeyi de aşmak istemeyen sarıkırmızılı yönetimin bu adayları bir kenara bıraktığı ve Mircea Lucescu'yu listenin başına koyduğu öğrenildi.
Kısa bir süre içinde Rumen hoca ile görüşmelerin resmiyet kazanması bekleniyor. Daha önce Sportif Direktör olarak gelmek istediğini bildiren ve hoca olarak da oğlu Razvan'ı öneren Lucescu'nun bu kez Galatasaray'a nasıl bir yanıt vereceği büyük bir merakla bekleniyor.
TRABZONSPOR'LA YARIŞACAK
Mircea Lucescu'nun Shakhtar Donetsk ile yollarını ayırması Galatasaray kadar hoca arayan Trabzonspor'u da mutlu etti. Bordo-mavili yönetimin de Rumen teknik adamı çok istediği bilinirken iki takım arasında kıyasıya bir yarış olması bekleniyor.

.