Hem Galatasaray'ı hem Fenerbahçe’yi yeneceğiz

Beşiktaş’ın yıldızı Cenk Tosun dün Ece Akgündüz ile dünyaevine girdi. Golcü futbolcunun düğününe yöneticiler ve futbolcular tam kadro katıldı. Siyah-Beyazlı oyuncular, “Pazar günü hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’yi yeneceğiz” diyerek şampiyonluk mesajı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2016 Güncelleme 05 Mayıs 2016, 00:36
Hem Galatasaray’ı hem Fenerbahçe’yi yeneceğiz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun bir süredir nişanlı olduğu Ece Akgündüz ile dün yapılan düğünle evlendi. Cenk'in düğününe yöneticiler ve futbolcular tam kadro katıldı. Siyah-Beyazlı oyuncular düğünde eğlenirken ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de gözdağı verdi. Pazar günü gerçek anlamıyla bir final maçına çıkacaklarını ifade eden Beşiktaşlı futbolcular, "O gün bizim için sezonun en önemli maçı olacak. Rakibimiz çok büyük bir takım. Üstelik onlarla kendi sahalarında oynayacağız. Buna rağmen Türk Telekom Arena'dan kesinlikle 3 puanla ayrılacağız" ifadesini kullandı.

LİGİN EN İYİ TAKIMIYIZ
Derbiden galibiyetle ayrılmalarının iki açıdan önemli olduğunu dile getiren Siyah- Beyazlı futbolcular, "Böylece hem Galatasaray'ı, hem de bizim puan kaybetmemizi dört gözle bekleyen Fenerbahçe'yi yenmiş oluruz. Bu sezon şampiyonluğu hak ettik. Hiç kimse bizim bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğimizi aklına getirmesin. Yakaladığımız bu fırsatı değerlendireceğiz. Beşiktaş bu ligin en iyi futbol oynayan takımıdır. Bunu pazar akşamı bir kez daha herkese göstereceğiz. Galatasaray önünde tartışmasız net bir galibiyet alacağımıza inancım tam" dedi.




CENK TOSUN MURADINA ERDİ GOMEZ HALAY ÇEKTİ
Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, Zorlu Ruffless Hotel'de düzenlenen törenle hayatını Ece Akgündüz ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliklerini Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile öğrencileri en mutlu gününde Cenk Tosun'u yalnız bırakmadı.

HALAY BAŞI GOMEZ
Beşiktaş'ın yabancı futbolcularından Sosa ve Atiba'nın da katıldığı halayda en çok ilgiyi Mario Gomez gördü.