Orman bombaladı

“Saha içine çıkıp yönlendirme çalışmaları yapılıyor. Yok G.Saray böyle yapacakmış yok Beşiktaş’ın şu oyuncusu transfer olacakmış. Kimse yemiyor bunları.” "Beşiktaş şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Şampiyonluğu çok istiyoruz ve hak ettiğimizi düşünüyoruz. 3 maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2016 Güncelleme 04 Mayıs 2016, 01:24
Orman bombaladı

İÇİNDEKİLER

FİKRET Orman'dan büyük tepki... Lider Beşiktaş'ın, Galatasaray'la oynayacağı derbiye sayılı günler kala çeşitli dedikoduların çıkması Orman'ı sinirlendirdi. Derbi ile ilgili spekülatif değerlendirmeler birbiri ardına gelirken İsmail Köybaşı ve Tolay Arslan'ın da Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları ayyuka çıktı. Bu durumdan son derece rahatsız olan Fikret Orman, iddiaları kamuoyunu yönlendirme çabası olarak değerlendirirken, "Ancak büyük kulüpler, büyük oyunculardan oluşur. Beşiktaş ve G.Saray da büyük kulüp. Mesele, saha dışına çıkıp yönlendirme çalışmaları yapılması. Cin olmadan, cin çarpıyorlar. Yok, 'G.Saray böyle yapacakmış', Yok Beşiktaş'ın şu oyuncusu transfer olacakmış.' Bunlar ayıp şeyler, kimse yemiyor bunları" dedi.

ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM
"Şampiyonlukla ilgili öngörüde bulunmak istemediğini vurgulayan Orman, "Beşiktaş; tüm bireyleri, camiası, futbolcu ve teknik heyetiyle şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Şampiyonluğu çok istiyoruz ve açıkçası hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe ile mücadele içindeyiz. Onlar da hak ettiklerini düşünüyorlar. Bunlar doğal şeyler. Önümüzde sadece üç maç kaldı. Sahaya çıkıp hepsini kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

​1 YIL CEZA ALANLAR BIRAKSINLAR
Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı'na katılan Fikret Orman 1 yıldan fazla ceza alan kulüp başkanlarının görevi bırakması gerektiğini ifade etti.