Yazıktır günahtır

Kaptan Onur, “2011’den beri çok çektik. Allah’ın adaletine güveniyorum. Onu bekleyeceğim” diye konuştu. Yönetici Ahmet Çubukçu "Aleyhimize verilen penaltı komik. Yeter artık . Gerildik. Bu şehre yazıktır günahtır" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2016 Güncelleme 02 Mayıs 2016, 00:00
Yazıktır günahtır

İÇİNDEKİLER

Eskişehir maçında Aykut'un eline çarptığı gerekçesiyle Trabzonspor aleyhine verilen penaltı Bordo-Mavili camiada infiale neden oldu. Kaptan Onur, 2011 yılından beri çekiyoruz. Hak ettiğimiz bir şey elimizden alındı, çalındı. Onu içime sindiremiyorum. 9 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Benim şehrim güzel bir şehir. Terörist lafına kesinlikle katılmıyorum. Eğer terörist arıyorlarsa gidip dağlardan onları indirsinler" dedi. Fenerbahçe maçının ardından Trabzon şehrinin adeta linç edilmeye çalışıldığını belirten Kaptan Onur, "Bizim insanımız bayrağını da, takımını da, şehrini de, ülkesini de sahip çıkan bir insan topluluğu. Hemen linç operasyonuna geçildi, hatta ileri gidilip terörist denildi. Bu kadar kolay olmamalı. Trabzon bu ülkenin en milliyetçi şehirlerinden biridir" diye konuştu.

AYKUT DEMİR O KOLU NEREYE SAKLAYACAKTI!
Aykut'un yapışık olan koluna çarpan topa penaltı gösteren hakem Halis Özkahya'ya yönetici Ahmet Çubukçu da sert tepki gösterdi. Çubukçu, "Ben doktorum. Şimdi soruyorum; o kol daha başka nereye saklanabilir. Bunun bir anatomik bölgesi var mıdır? Ama Trabzon'u bu kadar gündemde tutmak, Trabzon şehrinde infiale yol açacak bu kadar provokasyonluk yapmak gerçekten üzücü" dedi. Çubukçu, bir futbol takımının taraftarını bu kadar germenin bir nedeninin olması gerektiğini ifade ederek, "Yazıktır, günahtır. Yeter artık çok gerildik" ifadesini kullandı.