Önümüzdeki sezon için ne düşünüyorsunuz!

Kayseri maçı öncesi yönetimle görüşen Gomez’in, ‘Önümüzdeki sezon nasıl bir kadro düşünüyorsunuz” dediği öğrenildi. Bu gelişme Alman yıldızın kalacağına işaret olarak gösterildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2016 Güncelleme 02 Mayıs 2016, 00:11
Önümüzdeki sezon için ne düşünüyorsunuz!

İÇİNDEKİLER

Gomez'den ilginç talep... Beşiktaş sezon başında bin Euro gibi sembolik bonservis bedeli ücreti ile aldığı ve satış haklarında pay hakkına sahip olduğu Mario Gomez'in kararını beklerken Alman oyuncunun Kayserispor maçından öncesi yönetime ilginç bir soru yönelttiği öğrenildi.

YÖNETİME SORU SORDU
Alman Milli Takımı'nda EURO 2016'ya gitmesi beklenen Gomez'in yönetime, "Önümüzdeki yıl hangi hedefleriniz var, nasıl bir kadro kurmayı düşünüyorsunuz?" diye sorduğu belirlendi. Golcü futbolcunun bu sorusunun önümüzdeki yıl için Beşiktaş'taki planlarını konumlandırması açısından olumlu olarak değerlendirildi. Yönetimin ise Gomez'e 'Şampiyon olalım, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir kadro kuracağız' cevabını verdiği belirtildi.

AVRUPA'DA 3. OYUNCU
2015-2016 sezonunda 30 Avrupa ülkesinde gerçekleşen transferler içerisinde skora en fazla etki eden 3. isim olan Gomez sadece Legia forması giyen ve 35 gole etki eden Nikolics ile 30 gole etki eden Alkmaar forması giyen Janssen geçebildi. Samuel Eto'o'nun 16 gol, 6 asist ile 8. sırada yer aldığı listede 15. sırada 22 gole etki eden 35 yaşındaki Dirk Kuyt bulunuyor.