Fener şampiyonluk için umutlanmasın

Kayseri’yi yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Beşiktaş’ta futbolcular soyunma odasını tribüne çevirdi. Siyah-Beyazlı futbolcular, "Kimse umutlanmasın. En iyi olan şampiyon olacak" diye haykırdılar ve mesajı verdiler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2016 Güncelleme 01 Mayıs 2016, 00:00
Fener şampiyonluk için umutlanmasın

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk yarışında 31. haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider olarak giren Beşiktaş, Vodafone Arena'da konuk ettiği Kayserispor'u yenerek maç fazlasıyla puan farkını 6'ya çıkartırken, karşılaşma sonunda hem taraftarların hem de futbolcuların coşkusu görülmeye değerdi. Soyunma odasında sarmaş dolaş olan ve birbirlerini kutlayan Beşiktaşlı futbolcular karşılıklı tezahüratlarla coşkularına coşku kattılar. Siyah-Beyazlı futbolcular, "Her şey ortada. Kimse umutlanmasın. Ligin en iyi takımı şampiyon olacak" diye haykırarak ezeli rakiplerine mesaj vermeyi ihmal etmediler. Karşılaşmanın ardından konuşan Beşiktaş orta sahasının dinamosu olan Kanadalı futbolcu Atiba, "Skora bakıp kolay maç gibi gözükebilir. Ama kolay değildi. Maçı kolay hale bizim performansımız getirdi. Daha da farklı olabilirdi ama şu ortamda bizim için önemli olan sadece 3 puan" dedi.

TOLGA: KARİYERİMDEKİ İLK ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUM
Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin de açıklamalarda bulundu. Tolga "Rakip kim olursa olsun hepimizin üzerinde bir baskı var. Çünkü ligin son haftalarına geldik. Geçtiğimiz hafta puan kaybetmiştik ve bunun tekrarı olmamalıydı. İlk yarıda golleri bulunca rahatladık. Beşiktaş camiası şampiyonluğu bekliyor. Ben de kariyerimdeki ilk şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Hiçbir şey bitmiş değil. Birbirinden zor 3 maçımız daha var" ifadelerini kullandı.

CENK TOSUN'UN BAŞARDIĞI HERKESE NASİP OLMAZ!
Beşiktaş'ta Mario Gomez'in yüksek form grafiği nedeniyle istediği kadar forma şansı yakalamayan Cenk Tosun, buna rağmen 2015-2016 sezonunun geride kalan bölümünde 17 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Ligde 8 gol ve 3 asisti bulunan Tosun; Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 gol 1 asist, Avrupa da ise 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Türk futbolu Semih Şentürk''ten sonra bir nöbetçi golsüye daha kavuştu.

GOMEZ: BU PENALTI GALİBA SON OLACAK
Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez, Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Mario Gomez, "Oyuna çok iyi başladık. Yüksek motivasyonla ve agresif başladık. Savunmada hata yapmadık. Kayserispor, 1-2 pozisyon buldu. Bu akşam mutlu olmalıyız. Her anlamda güzel bir akşam oldu" dedi.

BİRAZ FAZLA SERT VURDUM
Kaçırdığı penaltı hakkında konuşan Gomez, "Galiba son olacak. Çünkü takımı riske atmak istemiyorum. Penaltı pozisyonunda rahattım ama sanırım gereğinden fazla sert vurdum" ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ: TAKIM DA TRİBÜN DE BU GECE MÜKEMMELDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor galibiyetinin ardından öğrencilerine ve taraftarlara övgüler yağdırdı. Son haftalarda performansı yükselen bir rakibe karşı mücadele ettiklerini söyleyen Güneş, "Savunması ön planda olan bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Ancak çok güzel bir zemine ve iyi bir taraftarın önüne çıktık. Takım da çok iyi oynadı ve futbol adına her şey mükemmeldi. Tribünün desteği, sevgisi sahaya yansıdı. Ofansif ve defansif olarak her şeyi iyi yaptık. Daha farklı da bitebilirdi. Gol yemeden 4 gol atmak bizi sevindirdi" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 2 ROTASYON
Dün Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Akhisar maçının ilk 11'inde iki değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Tecrübeli teknik direktör, geçen hafta Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın kadrosundan Serdar Kurtuluş ve Delgado'yu yedeğe çekti. Savunmanın sağında cezası biten Beck görev alırken, stoperde ise Tosic forma giydi.