Yüreğinizi ortaya koyun

Beşiktaş’ın teknik patronu oyuncularına, “Ne konuşacaksanız sahada konuşun. Herşey sizin elinizde. Siz strese girmeyin. Bu maçı kazanırsak rakibimiz strese girecek. Bunu unutmayın” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2016 Güncelleme 30 Nisan 2016, 01:33
Yüreğinizi ortaya koyun

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. Yarışta artık kaybetmeye tahammülleri olmadığının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Şampiyonluk hırsınızı, arzunuzu göstereceğiniz yer, sahadır... Kayseri maçı başta olmak üzere kalan dört maçta kendinizi gösterin. Büyük başarılar ancak sahaya yüreğinizi koyduğunuzda kazanılır. Ne konuşacaksanız, sahada konuşun. Her şey sizin elinizde. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Bunu başaracağımıza inanıyorum.. Kenetlenirsek önümüzde kimse duramaz. Büyük başarılar, ancak bu böyle kazanılır" diye konuştu. Güneş'in son iki gündür taktik çalışmasında, gol ve kanat organizasyonları üzerinde durduğu öğrenildi. Şenol Güneş'in bu sefer özellikle kanat hücumları ve çizgiye inilerek kesilen ortalar ile gol bulunması programı uyguladığı dikkat çekti.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ 3 MİLYON DOLAR OLACAK
Beşiktaş'ta bileği burkulan ve önceki günkü çalışmada yer almayan Oğuzhan Özyakup'tan iyi haber geldi. 26 yaşındaki futbolcuda sorun olmadığı ve bugünkü karşılaşmada ilk 11'de forma giyeceği bildirildi. Bu arada Şenol Güneş'in stoperde Alexis ile Necip arasında ikilemde kaldığı ve kararını maç saati vereceği ifade edildi. Haftalık toplantısını Nevzat Demir Tesisleri'nde yapan yönetim şampiyonluk primini de 3 milyon dolar olarak belirleyerek oyunculara artı moral verdi.

DEVLERE KAFA TUTUYOR
Beşiktaş, bu sezon maç başı gol ortalaması sıralamasında devlere kafa tutarken; Avrupa'nın 5 büyük ligi arasında Barcelona, Real Madrid ve PSG'nin ardından 4. sırada kendine yer buldu. Beşiktaş'ın ligdeki maç başı gol ortalaması 2.2 oldu.