Kjaer'in yanına Chiellini!

Fenerbahçe’nin Kjaer’in yanına partner aradığı bir sırada Chiellini’nin İstanbul’a gelmesi ve Fenerli bir yöneticiyle görüşmesi gündeme bomba gibi düştü. Sarı-Lacivertli yönetimin 32 yaşındaki İtalyan stoper için Juventus'la masaya oturacağı, diğer bir alternatifin ise Real'li Pepe olduğu belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2016 Güncelleme 30 Nisan 2016, 00:35
Kjaer’in yanına Chiellini!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de bitime son 4 hafta kala lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde şampiyonluğu kovalayan Fenerbahçe için Juventus'ta forma giyen Chiellini'yi transfer edeceği iddiası ortalığı kasıp kavurdu. İddiaya göre sarı lacivertli kulüp Juventus'un savunma oyuncusu Giorgio Chiellini'yi İstanbul'a getirdi ve transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Fenerbahçe klübünün de yalanlamadığı gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en iyi savunmalarından birini kuracağı kulübe yakın kaynaklar tarafından dile getirilmeye başlandı. Fenerbahçe'de takımda kalması kesin olan Kjaer'in yanına onunla aynı kalitede bir stoper transfer etmek istiyor. 9 yıldır büyük bir istikrarla Juvantus'ta forma giyen Chiellini'nin kaitesi kimse tarafından tartışılmazken tek sorun olarak yıldız futbolcunun Juventus ile 2018 yılına kadar olan sözleşmesi gösteriliyor. Ancak Fenerbahçe iyi ilişkileri olduğu Juve ile bu sorunu çözebilir.

STOPER OYNAR, SOL BEK OYNAR, 3-5-2 İÇİN DE İDEAL
Stoper dışında sol bek hatta 3-5-2 formatında bile başarıyla görev yapan Chiellini, üstün fizik gücünü sahanın her yanında hissettiren bir savunmacı. Gücünün yanında çabukluğu da kendisi için önemli bir avantaj. Ne yerden ne de havadan bir zaafı bulunmayan 32 yaşındaki Chiellini, İtalyan Milli Takımı'nın da önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Chiellini ya da Real'li Pepe'den birinin gelmesi durumunda Fener defansı 1 gömlek daha iyi olacak!