Emenike piyangosu!

Eğer Emenike kendisini isteyen Sociedad’a kiralanırsa F.Bahçe 2.5 milyon Euro’yu kasada tutacaği gibi üste para da kazanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2016 Güncelleme 29 Nisan 2016, 01:35
Emenike piyangosu!

İÇİNDEKİLER

Devre arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a kiralık olarak giden Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike'nin, Real Sociedad'ın transfer listesine girdiği öğrenildi. Sporx. com'un servis ettiği ve İspanyol gazetesi Espiritu Deportivo'nun habere göre, gelecek sezonda kadrosunu büyük ölçüde yenilemeyi planlayan Real Sociedad; Galatasaray'dan kiralanan Bruma, Rulli, Reyes ve Olazabal gibi isimlere veda etmeyi düşünürken, transfer listesini de hazırlamaya başladı. Rekabetçi bir kadro yaratacak olan Real Sociedad, forvet bölgesine West Ham United'dan Emenike'yi de yazdı.

REAL SOCİEDAD'IN RAKİBİ ÇİN VE ARAP ÜLKELERİ...
Premıer Lig istediği patlamayı yapamayan Emenike için Sociedad'ın transfer için girişimlere başlayacağı bildirildi. Real Sociedad'ın bu transferde en büyük rakiplerinin Çin ve Arap ülkelerinin olacağı duyurulurken, Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin gitmesi bekleniyor. Bu kiralama işmeli gerçekleşirse Fenerbahçe Emenike'ye vereceği yıllık 2.5 milyon Euro kasada kalacağı gibi, kiralama ücreti de alacak.

EMENİKE PREMİER LİG'DE BEKLENENİ VEREMEDİ
28 yaşındaki Emmanuel Emenike, Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United formasıyla Premier Lig'de 9 maça çıkarken gol atamadı. FA Cup'ta ise 3 karşılaşmada 2 gol attı. West Ham satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

PRİMLER HARİÇ 2.5 MİLYON EURO
Emenike gelecek yıl Fener forması giyerse net 2.5 milyon Euro kazanacak. Primler ve maç başılarla bu rakam 3 milyon Euro'yu geçecekti.