Şampiyon yap kal

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, Aziz Yıldırım ve yönetime gelecek sezon da takımı çalıştırmak istediğini söyledi. Yıldırım Portekizli hocaya, “Şampiyon yap” kal cevabını verdi. Pereira yeni sezonda büyük planları olduğunu söyledi. Yıldırım ise, "Kaderin senin elinde. Takımı şampiyon yapmalısın" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2016 Güncelleme 28 Nisan 2016, 00:02
Şampiyon yap kal

İÇİNDEKİLER

Pereıra'nın kaderi şampiyonluğa bağlı... Fenerbahçe Teknik Direktörü, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı görüşmede gelecek sezon da Sarı-Lacivertli takımda kalmak istediğini söyledi. Portekizli hocanın, "Fenerbahçe'de çok mutluyum ve buraya alıştım. Yeni sezonda da büyük planlarım var. Yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde başarıdan başarıya koşan bir takım yaratmak istiyorum. Takım için önemli projelerim var. Fenerbahçe'yi üst düzey bir takım yapmak için ne gerekiyorsa yaparım. Bu takımda bu potansiyel var. Yeter ki bana bu şansı verin. Sizi kesinlikle mahcup etmeyeceğime söz veriyorum"dediği öne sürüldü.

10 PUAN FARK OLMALIYDI
Başkan Aziz Yıldırım da Pereira'ya "Bu sezon bazı maçlarda çok üzüldük. Böyle geniş kadrosu olan bir takımın şu ana kadar ligde en az 10 puan farkla lider olmasını beklerdim. Elbette hakem hataları, şanssızlıklar ve bazı sakatlıklar bu hedefimize gitmede engel teşkil etti. Ancak ben ve yönetim insan olarak sizden çok memnunuz. Ancak bu bazen tek başına yeterli değil. Bu takım şampiyon olamazsa yönetim olarak bu taraftarı üzmüş oluruz. Bu nedenle eğer gelecek sezon sizinle devam etmemiz için mutlaka şampiyonluk ipini göğüslemeliyiz. Kalan 4 maçta sizin göstereceğiniz performans çok önemli. Her şey sizin elinizde. Bu takımı şampiyon yapın seneye yine başımızda olursunuz" yanıtını verdi.