Ben hep böyle şampiyon oldum

Futbolcularına inanç aşılayan Pereria, “Ben Porto’da ve Olympiakos’ta gerilerden gelip şampiyon oldum” dedi. "Şampiyonluk mücadeleden asla vazgeçmemektir. Vazgeçenlerden olmayın. Son güne kadar savaşalım"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2016 Güncelleme 27 Nisan 2016, 01:21
Ben hep böyle şampiyon oldum

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, şampiyonlukta son 4 maça girilirken futbolcularının konsantrasyonunu ve motivasyonunun en üst düzeyde tutmak için elinden geleni her şeyi yapıyor. Takımına 2 gün izin vermeden önce toplantı yaptığı belirtilen Portekizli teknik adamın, "Ben Porto'da ve Olympiakos'ta lig şampiyonlukları yaşadık. Bu şampiyonluğun ikisi de çok zor oldu ve ikisinde de geriden geldim. Şampiyonluğun tanımı bazen vazgeçmemek oluyor. Siz asla vazgeçenlerden olmayın. Son güne kadar savaşın. Ben Beşiktaş'ın maç kaybedeceğine ve bizim de tüm maçlarımızı kazanacağımıza inanıyorum" dedi. Vitor Pereira'nın Sarı-Lacivertli futbolcuların morallerinin üst düzeyde olmasından son derece memnun olduğu ve kazanma hırslarına da tam not verdiği öğrenildi.

TARAFTARIN PEREIRA'YA OLAN SEVGİSİ ARTTI
Fenerbahçe şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde olmasına karşın Fenerbahçeli taraftarların Pereira'ya olan güvenlerinin azalmadığı ve Portekizli hocanın önümüzdeki sezon takımlda kalmasını isteyenlerinin sayısının fazla olduğu belirtiliyor. Özellikle Pereira'nın son maçlarda takımına daha fazla hakim olması, doğru sistemi oturtması ve Trabzon'daki olayşlarda saha içinde takımına çok iyi liderlik ve koruyuculuk yapması taraftarın taktirini topladı.

YENİ SİSTEM YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Fenerbahçe 4-3-3'ten klasik 4-2-3-1 sistemine geçince futbolcularının veriminin artması ve üst üste gelen iyi sonuçlar teknik patron Pereira'nın yüzünü güldürdü.