Kartal'a Gomez şoku!

İtalyan La Nazione Gazetesi, “Mario Gomez sezon sonunda Fiorentina’yla sözleşmesini fesh etmek için başvuruda bulundu” diye yazdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2016 Güncelleme 25 Nisan 2016, 01:54
Kartal’a Gomez şoku!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş 'ta Gomez şoku yaşanıyor... İtalyan La Nazione gazetesi Mario Gomez'in sözleşmesini fesih için İtalyan ekibine başvurduğunu iddia etti. Siyah-Beyazlı kulüp ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık kiralık sözleşmesi olan Alman golcü kendi istemesi halinde yıl sonunda Fiorentina'ya bedelsiz dönebiliyor, aksi takdirde satış hakları siyah-beyazlı kulübe ait oluyor. Gazetenin haberine göre Beşiktaş'ta kalmak istemeyen Mario Gomez, Fiorentina kulübüyle de bağlarını kopararak sezon sonunda serbest kalmak istiyor ve bu amaçla menajeri Uli Ferber aracılığıyla Floransa ekibine fesih için başvuruda bulundu. Alman futbolcunun İngiltere'den bir kulüple temasta olduğu ortaya çıktı.

FİORENTİNA BEŞİKTAŞ'A PARA ÖDEMEK ZORUNDA
Gomez'i 2013'te 15,5 milyon Euro ödeyerek alan Fiorentina Alman oyuncudan ettiği zararın bir kısmını olası satıştan çıkarmak için fesih önerisine sıcak bakmıyor. Gomez'in sözleşmesine göre Alman oyuncu sezon sonu Fiorentina'ya döner ve daha sonrasında bir başka kulübe transfer olursa Beşiktaş bonservis ücretinin yarısına sahip oluyor.