Üzülmeyin şampiyon olacağız

Beşiktaşlı oyuncular karşılaşma sonrasında büyük bir üzüntü yaşadı. Futbolcuların ağzını bıçak açmazken Teknik Direktör Şenol Güneş’in “Beyler kendinize gelin. Üzülmeyin şampiyon olacağız” sözleri bir anda takımı kendine getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2016 Güncelleme 24 Nisan 2016, 00:00
Üzülmeyin şampiyon olacağız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Akhisar'da 2 puan bırakınca moraller bir anda bozuldu. Siyah-Beyazlı futbolcular maçın son dakikalarında 1 puanı kurtarmalarına rağmen soyunma odasına dokunsanız ağlayacak derecede üzgün girdi. Kimsenin ağzını bıçak açmazken soyunma odasına giren Şenol Güneş'in sözleri sessizliği bozdu. Güneş, "Beyler bu he hal. Üzülmeyin şampiyon olacağız. Kendinize gelin. Şampiyonluğu değil sadece 2 puan kaybettiniz. Sizlere her zaman güvendim. Sonuna kadar da sizlere güvenmeye devam edeceğim" diyerek futbolcularına moral verdi.

4 DE YİYEBİLİRDİK
Şenol Güneş düzenlenen basın toplantısında ise ilginç bir maç olduğunu ifade ederek, "3'ü yedik. 4'ü de yiyebilirdik. Bütün sıkıntıya rağmen oyuncularım elinden geleni yaptı. Bütün sıkıntıya rağmen oyuncularım elinden gelen gayreti gösterdi. Oyun üstünlüğümüz skor üstünlüğüne yansımadı. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Bize yakışmayan hatalar yaptık. Bütün arkadaşlar savaştı. Şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu savaşta kayıplar olabilir. Sadece oyunun karşılığını alamadığımız için üzgünüm. Bazen çalışsanız bile bunlar olabiliyor. Önemli olan devam etmek. Kayseri maçını kazanarak yarışa devam edeceğiz" diye konuştu.