Sezon sonu bittiğinde masaya oturalım

Galatasaray’ın hoca adayları arasında ilk sırada yer alan Lucescu Başkan Dursun Özbek’e, “Sezon sonu bittiğinde masaya oturalım” cevabını verdi. Rumen hocanın yönetimden ne isteyeceği merakla bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2016 Güncelleme 24 Nisan 2016, 02:06
Sezon sonu bittiğinde masaya oturalım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Lucescu ile yatıyor Lucescu ile kalkıyor... Gelecek sezon takımın başına Lucescu'yu getirmek isteyen Başkan Dursun Özbek'in Rumen hocaya resmi teklifi ilettiği öğrenildi. Shakhtar Donetsk ile sezon sonu yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Lucescu'nun, "Şu anda Shakhtar hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde hedefe yürümek istiyor. Bunun için size şu anda net bir cevap vermem mümkün değil. Ancak sezon sonunda öncelikle sizinle masaya oturacağım. Galatasaray'ı çalıştırmak bana da büyük mutluluk ve gurur verir" dediği öğrenildi. Lucescu'nun bu cevabıyla rahatlayan yönetim Rumen hocanın kendilerinden ne isteyeceğini merakla bekliyor. Eğer Lucescu'nun bütçeyi aşan ağır şartları olursa yönetim başka arayışlara yönelecek.

BIELSA'YA 3 TEKLİF
Galatasaray'ın bir başka teknik direktör adayı olan Arjantinli Marcelo Bielsa, Premier Lig takımlarından teklifler alıyor. The Mirror'ın haberine göre, Premier Lig takımlarında Everton, Swansea ve son olarak Watford deneyimli teknik adam için teklif yapmaya hazırlanıyor.

YUVAYA DÖNEBİLİR
TÜRKİYE macerasına G.Saray'da başlayan Lucescu'nun Sarı-Kırmızılı kulübe gitme ihtimali her geçen gün artıyor. Rumen teknik adam net cevabını sezon sonunda açıklayacak.