Hamza’nın parasını verin!

Mustafa Denizli’ye 620 bin dolar fazla para ödendi. O parayı versin de Hamza’nın parası ödensin. Koca G.Saray Yönetimi 3 tane çocuğun eline kalmış. Tarihin en tecrübesiz başkanı. Başkan seçime gitmem diyor. Haziran'dan önce seçim yapılmalı. Bin 600 imzayı bırakın 3 bin hatta 5 bin bile imza toplanır.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2016 Güncelleme 23 Nisan 2016, 02:13
Hamza’nın parasını verin!

İÇİNDEKİLER

Başkanlığı bıraktıktan sonra hiçbir gazeteye röportaj vermeyen Duygun Yarsuvat sessizliğini Takvim'e bozdu. Birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan Galatasaray eski başkanı, Dursun Özbek yönetimini topa tuttu... İşte Yarsuvat'ın açıklamaları... Galatasaray'ın durumu hiç iç açıcı değil ve çok vahim. Çok kötü bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Keşke başarılı olmasaydık diyorum. Kendilerini başaralı göstermek için abuk sabuk işler yaptılar. Bu gidişe mani olmak lazım. Tedavi etmemiz lazım. Çarelerine bakıyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Yepyeni bir kan gelmesi lazım. Galatasaray'ın içinde bu kan ve kanlar var. İşleyen genç ve tecrübeli beyinler var. İyi bir GS için düşünülen sağlam beyin takımı oluşmalı.

YARSUVAT: TARİHİN EN TECRÜBESİZ BAŞKANI
Direkt olarak Avurupa Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımız için 30 milyon Euro, TFF'den lig şampiyonluk yayın giderleri 23 milyon TL, Türkiye Kupası 3 milyon TL civarı aldık. UEFA yayın gelirleri 8 -10 milyon Euro toplamda 172 bin TL gelir bunu kalem, kalem hesaplayıp gittim. 172 milyon TL bıraktık teşekkür bile almadık. Artık bu yönetim gitmeli. Koca Galatasaray 3 tane çocuğun eline kalmış. Tarihin en tecrübesiz başkanı.

G.SARAY'DA KİMSENİN PARASI KALMAZ
Başkan seçime gitmem imza toplayın diyor. 1600 değil, 3 bin hatta 5 bin imza da toplanır. Hem de noter falan gerekmez. Böyle rest çekiyorsanız Galatasaray'ı demek ki tanımamışsınız demektir. Adnan Polat da böyle yaptı. Adnan Polat'da bir eziklik var. Genel Kurul'un ona da bir borcu morcu yok. Bu arada Dursun Özbek sürekli para verdim diyor. Galatasaray başkanı böyle konuşmaz. G.Saray'da kimsenin de parası kalmaz.



ONU GÖNDEREREK AYAĞINA KURŞUN SIKTI
Yönetim Hamza hocayı göndererek ayağına kurşun sıktı. Hamza gitti parası ödemediler. Mayısa senet verdiler. Ama Denizli'ye 1.5 milyon dolar peşin ödediler. Denizli gitti Galatasaray'ın 620 bin dolar alacağı var. Denizli parayı iade etsin de Hamza'nın parasını versinler. Florya başı boş kaldı. Kulüpte olmayan futbolcuya para ödüyoruz. Kötü idareden kaynaklanan şeyler.

KAT KARŞILIĞI REKLAM MI ALINIR!
Galatasaray'da sezon başında çok ilginç bir anlaşma yapıldı. Ben buna "Kat karşılığı sponsorluk" diyorum. Bakın forma reklamı verdiğiniz firma yetkileri Dumankaya yöneticileri göz altında, markaya zarar vermemek için ben olsam boş çıkardım.



YARSUVAT'A ÖZEL TESBİH
Muhabirimiz Savaş Çorlu tesbih merakı olan Duygun Yarsuvat'a çok özel bir hediye verdi. Kendisi için özel olarak hazırlanmış "Tan Tesbih Koleksiyonu'dan" yaptırılan tesbihi çok beğenen Duygun Yarsuvat TAKVİM'E ve arkadaşımız Çorlu'ya teşekkür etti.

GÖREVDEN KAÇAMAZLAR!
Kimsenin ben görev alamam, işim var deme lüksü yok. Eğer G.Saray'ı seviyorsanız, size de ihtiyaç varsa görevden kaçamazsınız.

EN AZ 15-20 HATA SAYARIM
Ben nerede hata yaptım diye kendinize bakmanız lazım. 'Hata yapmıyorum' diyorsanız en az 15-20 net hata sayarım..

DENiZLi VE MUSLERA...
Mustafa Denizli, Muslera'nın elleri küçük kaleci olamaz demişti. Bu çocuk nasıl Denizli'ye itibar edecekti..


Röportaj: Savaş ÇORLU Fotoğraflar: Turgut DOĞAN