Galatasaray ucuz kurtuldu

Galatasaray, ligin 25. hafta maçında konuğu olduğu Gençlerbirliği'yle 1-1 berabere kaldı.

Giriş Tarihi 13 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 13 Mart 2016, 18:10
Galatasaray ucuz kurtuldu

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig 25 hafta mücadelesinde Galatasaray, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği'nin konuğu oldu.

Saat 16.00'da başlayan ve Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı karşılaşmada ev sahibi ekip maçın 17. dakikasında penaltı kazanırken topun başına geçen Bogdan Stancu atışı gole çeviren isim oldu: 1-0

Maçın ikinci yarısında beraberlik için bastıran Galatasaray bu kez 61. dakikada penaltı kazanan taraf oldu ve Selçuk İnan'ın vuruşuyla skora 1-1'lik denge geldi.

Maçın geri kalan bölümlerinde her iki ekip de gole yaklaştı ancak karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Bu sonucun ardından ligin 5. sırasında yer alan Galatasaray 389 puana yükselirken 10. sıradaki Gençlerbirliği 32 puana ulaştı.

MAÇTAN NOTLAR
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk alan Galatasaray'da teknik direktör Orhan Atik, son oynadıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Hakan Balta maçın kadrosunda yer almazken, bu futbolcuların yerine Semih Kaya ve Bilal Kısa, Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Belindeki ağrı nedeniyle Medipol Başakşehir maçında kaleyi Cenk Gönen'e bırakan Muslera ise müsabakada yeniden ilk 11'e döndü.

Galatasaray'da ayrıca sakatlığı devam eden Sinan Gümüş, Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop da maçın kadrosunda bulunmadı. Tedavisi tamamlanan Lionel Carole ise kadroya dahil edilmedi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TEK DEĞİŞİKLİK
Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez, ligde son oynanan Kayserispor maçının ilk 11'de tek değişiklik yaptı.

Üzülmez, Hleb'in yerine Galatasaray karşısında İrfan Can Kahveci'yi ilk 11'de görevlendirdi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Ankara'daki güzel havaya karşın her iki takım taraftarları da karşılaşmaya ilgi göstermedi.

Galatasaray taraftarlarına ayrılan tribünde büyük boşluklar dikkati çekerken, ev sahibi takımın tribünlerinde de fazla taraftar bulunmadı.