Umut'a yolculuk

Denizli, elinde kalan tek golcü olan Umut Bulut için takımdaki herkesten destek istedi. Deplasmanda daha iyi olan iç sahada bocalayan Umut'a taraftarın sahip çıkmasını istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2016 Güncelleme 13 Şubat 2016, 00:08
Umut’a yolculuk

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Burak Yılmaz'ın ayrılığı ve Sinan Gümüş'ün uzun süreli sakatlığı sonrasında elinde kalan tek golcü olan Umut Bulut'a sımsıkı sarıldı. TT Arena'daki maçlarda seyirci baskısı altında kalan Umut'un deplasmanlarda performansının artmasının tesadüfi olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, Selçuk, Sneijder ve Podolski'ye "Maçlarda Umut'a karşı yakın olun ve onu sürekli besleyin. Gollere ihtiyacı var. Her golcünün olduğu gibi onun da ilacı gol. Bu şekilde üzerindeki stresi daha kolay atacaktır" diyerek destek istedi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Umut'la sürekli olarak kontakt halinde olduğu ve kendisine mental terapi uygulayarak motive etmeye çalıştığı bildirildi.

PODOLSKİ İKİ İDMANLA MAÇA ÇIKIYOR
Mustafa Denizli, Umut Bulut'a sımsıkı sarılırken bugün oynanacak Mersin İdmanyurdu deplasmanında takımla iki idman yapan Podolski'yi de hazırlıyor. Adı uzun zamandır Çin kulüpleri ile anılan ve 26 Şubat'a kadar teklifleri değerlendirebileceği iddia edilen Podolski, Mersin deplasmanında forma giyecek. Sakatlığının hemen ardından hastalanan ve takımla sadece 2 idman yapan Alman futbolcunun performansı ise merak ediliyor. Podolski'nin Mersin'de sol kanatta görev alması bekleniyor.