Rizespor yolu yarıladı

Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Başakeşhir'i deplasmanda Robin Yalçın ve Mehmet Akyüz'ün golleriyle devirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2016 Güncelleme 12 Şubat 2016, 00:00
Rizespor yolu yarıladı

İÇİNDEKİLER

ZİRAAT Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Çaykur Rizespor deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek yarı final yolunda büyük bir avantajın sahibi oldu.

EMRE'YE ISINIRKEN KÜFÜR EDİLDİ
6. dakikada kaleci Volkan'ın Bekir
'e vermek istediği pasta araya giren Robin Yalçın, kalecinin üstünden aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek Çaykur Rizespor'u 1-0 öne geçirdi. 70. dakikada ise Volkan Babacan kalesini terketti. Topu önünde bulan Mehmet Akyüz çaprazda olmasına rağmen topu ceza sahası dışından ağlarla buluşturdu... Öte yandan ısınma hareketlerini yapmak için kale arkasına gelen Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor taraftarının küfürlü protestosuyla karşılaştı. Kendisine küfür eden bir taraftarı güvenlik görevlilerine gösteren yıldız futbolcu, saha komiserlerinin talebi üzerine diğer kale arkasına geçerek ısınmasına devam etti. Cezalı olan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman mücadeleyi tribünden takip etti.