Kartal'dan isyan bayrağı

Beşiktaş resmi siteden Konyaspor maçını yöneten Tolga Özkalfa'ya ateş püskürdü. Penaltılarının verilmediğini savunan yönetim kmır ızı kart öncesi ofsayt pozisyonu olduğunu öne sürdü. Marcelo için de TFF'ye başvurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2016 Güncelleme 12 Şubat 2016, 00:00
Kartal’dan isyan bayrağı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' tan büyük isyan... Siyah-Beyazlı yönetim Türkiye Kupası'nda oynanan Konyaspor maçının ardından yaşananlara tepki gösterdi. Ayrıca TFF'ye başvurarak Marcelo'nun cezasının ertelenmesini talep etti. Yönetim resmi internet sitesinden Beşiktaş'ın haklarının çiğnendiğini belirterek "Konyaspor maçında bir kez daha vahim ve artık kasıtlı bulduğumuz hakem hatalarıyla Beşiktaş'ın hakları çiğnendi. Maç içinde Cenk'in 6. dakikada girdiği gol pozisyonunda rakip oyuncunun eline çarpan topu ve hemen ardından futbolcumuza yapılan faulu görülmeyerek penaltı çalınmaması kusuru aşan vahim bir karardır. Aynı pozisyonda ard arda iki hata atlanmıştır" denildi.

GENÇERLER'İ UNUTMADIK

Maçın 65. dakikasında ise hakem heyetinin ofsayt pozisyonunun ardından Marcelo'ya gösterdiği kırmızı kart gösterdiğini öne süren yöneticiler, " Tolga Özkalfa ve yan Serkan Gençerler'in pozisyona yakın olmalarına rağmen yaptıkları bu hataların sehven olmadığı inancına sahibiz. Zira Özkalfa ve özellikle Serkan Gençerler'in geçmişte Beşiktaş'ı şampiyonluk yolundan uzaklaştıran, hakkımızı çiğneyen pek çok kararı hafızamızdadır" ifadesini kullandı.